Sami mišići

Zaveo poznatu holivudsku plavušu: Suprug slavne oskarovke mamio uzdahe isklesanim torzom

Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Brad Falchuk (Foto: Profimedia) profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Instagram) Brad Falchuk (Foto: Getty Images) Gwyneth Paltrow, Brad Falchuk (Foto: Profimedia) +1 Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Galerija

Suprug oskarovke Gwyneth Paltrow snimljen je u jutarnjem trčanju - a njegov torzo izmamio je uzdahe.

Televizijski scenarist Brad Falchuk javnosti je postao poznat kada je oženio lijepu oskarovku Gwyneth Paltrow.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) mladost ludost Odbila je ulogu u filmu koji je dobio 10 Oscara, a tati je slomila srce kad se nije udala za miljenika žena

48-godišnji Brad i 46-godišnja Gwyneth svoju su vezu skrivali od očiju javnosti, a onda su se vjenčali i šokirali svojom odlukom da ne žive zajedno. 

Par je bračne zavjete sklopio na intimnoj ceremoniji prošle jeseni, u krugu najbližih prijatelja i članova obitelji u svome domu u Hamptonsu, nakon čega su se s djecom iz prijašnjih brakova otputili na obiteljski medeni mjesec na Maldive.

Prije Brada Gwyneth je bila u braku s frontmenom grupe Coldplay Chrisom Martinom, i to 11 godina, sve do 2014. godine, ali i dalje su jako dobrim odnosima, pa tako on još uvijek vlastitu sobu u njezinu domu. Zajedno odgajaju dvoje djece, dok Gwyneth ima ulogu pomajke Bradove djece, Brodyja i Isabelle.

Nakon ljubavnog brodoloma s Chrisom Martinom mnogi su se pitali tko će osvojiti srce plavokose Gwyneth, a to je uspjelo upravo Bradu. Nedavno je scenarist snimljen kako trči bez majice, a njegov je isklesani torzo zasigurno upao u oko mnogima.

U kratkim sportskim hlačicama i sa slušalicama na ušima, Brad je protrčao kroz kvart Brentwood u Kaliforniji i otkrio sve svoje čari.

Ostavio je malo toga mašti i zadivio mišićima, pa se više nitko ne pita čime je impresionirao slavnu glumicu. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Instagram) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) +5 Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Celebrity Došle su gledati teniski meč, no čitavo vrijeme nisu skidale ruke jedna s druge

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene