Braća Sinković jučer su se vratila u Hrvatsku iz Glasgowa sa zlatnim medaljama oko vrata.

Galerija


Još jedan veliki uspjeh za hrvatski sport.

Vezani članci Supruga Supruge su im toliko sklone nezgodama da je bilo samo pitanje vremena kad će postati hit na internetu Barbara Štrbac 1. na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša - 2 Reporterka Nove TV Barbara Štrbac osvojila zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša u Rusiji

Braća Martin i Valent Sinković jučer su se vratili u Zagreb iz Glasgowa gdje su osvojili zlatnu medalju u dvojcu bez kormilara na Europskom prvenstvu.

Prošle nedjelje u poslijepodnevnim satima zlatni duo u zračnoj luci dočekali su novinari te ponosni članovi obitelji, a među okupljenima su se posebno isticale njihove bolje polovice.

Braća Sinković supruge (Foto: Borna Filić/PIXSELL)
Braća Sinković supruge (Foto: Borna Filić/PIXSELL) Foto: Borna Fili?/PIXSELL

28-godišnjeg Martina tako je dočekala ponosna supruga Manuela s kojom je u sretnom braku od 2013. godine, dok je 30-godišnjeg Valenta prva dočekala supruga Antonela s kojom se oženio u ljeto 2017. godine.

Cure su svoje dečke dočekale poljupcima i zagrljajima, a ni dečki nisu skrivali oduševljenje povratkom, iako imaju tek tri slobodna dana, a zatim ponovno kreću na treninge.

Braća Sinković supruge (Foto: Borna Filić/PIXSELL)
Braća Sinković supruge (Foto: Borna Filić/PIXSELL) Foto: Borna Fili?/PIXSELL

Podsjetimo, Valent je s bivšom tenisačicom, a sada pravnicom Antonelom u vezi bio dvije i pol godine prije nego su se vjenčali u crkvi sv. Antuna Padovanskog u užem krugu obitelji i prijatelja.

I Martin je oženio pravnicu, dvije godine mlađu Manuelu, a vjenčanje je održano u njezinom rodnom Sinju. Ni Martin nikada nije skrivao koliko mu je supruga velika podrška, što se vidi i iz priloženog.