Braća Sinković jučer su se vratila u Hrvatsku iz Glasgowa sa zlatnim medaljama oko vrata.

Galerija


Još jedan veliki uspjeh za hrvatski sport.

Vezani članci PR Martin Sinković, Mrgud i Kedžo u posebnim ulogama na Red Bull Soapboxu Martin Sinković (Foto: Anamaria Batur) Hrvatski olimpijac prvi put u ulozi suca: Martin Sinković otkrio nam je kako će ocjenjivati jurilice na najotkačenijoj utrci

Braća Martin i Valent Sinković jučer su se vratili u Zagreb iz Glasgowa gdje su osvojili zlatnu medalju u dvojcu bez kormilara na Europskom prvenstvu.

Prošle nedjelje u poslijepodnevnim satima zlatni duo u zračnoj luci dočekali su novinari te ponosni članovi obitelji, a među okupljenima su se posebno isticale njihove bolje polovice.

Braća Sinković supruge (Foto: Borna Filić/PIXSELL)
Braća Sinković supruge (Foto: Borna Filić/PIXSELL) Foto: Borna Fili?/PIXSELL

28-godišnjeg Martina tako je dočekala ponosna supruga Manuela s kojom je u sretnom braku od 2013. godine, dok je 30-godišnjeg Valenta prva dočekala supruga Antonela s kojom se oženio u ljeto 2017. godine.

Cure su svoje dečke dočekale poljupcima i zagrljajima, a ni dečki nisu skrivali oduševljenje povratkom, iako imaju tek tri slobodna dana, a zatim ponovno kreću na treninge.

Braća Sinković supruge (Foto: Borna Filić/PIXSELL)
Braća Sinković supruge (Foto: Borna Filić/PIXSELL) Foto: Borna Fili?/PIXSELL

Podsjetimo, Valent je s bivšom tenisačicom, a sada pravnicom Antonelom u vezi bio dvije i pol godine prije nego su se vjenčali u crkvi sv. Antuna Padovanskog u užem krugu obitelji i prijatelja.

I Martin je oženio pravnicu, dvije godine mlađu Manuelu, a vjenčanje je održano u njezinom rodnom Sinju. Ni Martin nikada nije skrivao koliko mu je supruga velika podrška, što se vidi i iz priloženog.