ne viđamo ih često

Zlatnu braću Sinković zasjenile samozatajne supruge, pogledajte kako su se dotjerale za svečanu prigodu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Braća Valent i Martin Sinković sa suprugama Antonelom i Manuelom prisustvovali su svečanoj dodjeli sportaša grada Zagreba, a za tu su se prigodu svi posebno sredili.

Braća veslači Martin i Valent Sinković, koji su ove godine u Tokiju osvojili svoje drugo uzastopno olimpijsko zlato, često ističu kako su im najveća podrška i motivacija njihove samozatajne supruge Antonela i Manuela.

Pogledaj i ovo showbuzz bit će zlato? 'Time out s Doris Vrečko' - Braća Sinković otkrili kako se pripremaju za Rio

Sada su se s njima pojavili na svečanom proglašenju sportaša grada Zagreba te su se, kako i priliči događaju, svi posebno dotjerali, a zlatnu braću ovaj su put uspjele zasjeniti njihove bolje polovice.

Martinova supruga Manuela nosila je usku baršunastu haljinu u kojoj pokazala dio trbuha, dok je Valentova supruga Antonela odabrala elegantnu svilenu haljinu s upečatljivim volanima.

Dobro raspoloženi, kao i inače, braća i njihove supruge spremno su pozirali fotografima te su svi su razvukli i osmijehe od uha s uha. Razloga za smijanje ove godine imali su puno, a osim što su osvojili olimpijsko zlato u dvojcu bez kormilara, Valent je sa suprugom Antonelom u ožujku dobio sina Karla.

Antonele je inače bivša tenisačica koja sada radi kao pravnica, a s Valentom je u braku su od lipnja 2017. godine. Vjenčali su se u crkvi sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu okruženi obitelji i prijateljima, a Valentu je vjenčani kum bio boksač Filip Hrgović. Odvjetnicu koja je kći nekadašnjeg vaterpolista Zorana Šuška i veslača spojio je sport te su se upoznali na dodjeli nagrada Sportskih novosti.

I Martinova supruga je pravnica, a njih dvoje vjenčali su se 2013. godine u njezinom rodnom Sinju, gdje su se i upoznali četiri godine ranije.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) +6 Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Sanja Doležal osjeća se bolje nego prije pet godina, a ne skriva ni zašto: "Zbog toga čovjek izgleda i ljepše i odmornije"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty Images) +1 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Celebrity Daleko od supruga i doma uhvaćena u zagrljaju drugog muškarca, ne obazire se na navode o nevoljama u braku

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene