Braća Sinković iza sebe imaju sjajnu godinu. Sada je vrijeme za obitelj. Dane provode uz svoje najmilije.


Nakon spektakularnog finiša braće Sinković ovog ljeta u Riju i napornih treninga, stiglo je vrijeme godine kada se naši zlatni olimpijci odmaraju u krugu najmilijih. Na druženju uz kolače i ugodno svjetlucanje bora, prisjetili su se Božića iz djetinstva. Otkrili su nam i koji hrvatski veslač priprema najbolju francusku salatu.

Vezani članci Suzana Mančić - 1 Najpoznatija loto-djevojka bivše države o vjenčanju s grčkim bankarom: "Mislim da sam zaslužila puno bolji tretman" Nova TV nominirana u četiri kategorije za nagradu Zlatni Studio Nova TV je televizijska kuća s najviše nominacija za nagradu Zlatni studio 2020.!

U domu Manuele i Martina Sinkovića u ove blagdanske dane uvijek je veselo. "To je meni jedan od najdražih perioda u godini. Baš je nekako posebno, specijalno, lijepo. Sve je onako... Taj božićni duh poseban mi je", rekao je Martin Sinković. Njegova supruga Manuela obožava božićne ukrase kojima za blagdane napuni njihov dom već početkom prosinca. Supruga Manuela priznala je i da nitko ne radi bolju francusku salatu od Martina. A tajna njezine jedinstvenosti je jednostavna. "Radimo svoju majonezu pa mislim da je to glavni sastojak", kazao je Sinković.

Njegov brat Valent kaže kako je njegov specijalitet jesti tu istu francusku. I dok Manuela radi kolače, Valent i njegova djevojka Antonela pridruže se bračnom paru uz tople kolače i čaj. "Od Božića se najviše sjećam poklona i kako smo jedva čekali da dođe božićno jutro i uzmemo poklone te vidimo što su nam roditelji kupili", rekao je Valent. S djevojkom Antonelom Božić će provesti u njenom rodnom Splitu. Uživat će u dalmatinskim specijalitetima koje obožava jesti. Braća velike planove i očekivanja imaju i od 2017. godine. Kakva, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.