Predivno!

U raskošnoj je haljini u samo nekoliko trenutaka postao glavna senzacija i u drugi plan bacio sve oko sebe, iza svega se krije i posebna priča

Božo Vrećo Božo Vrećo 27. Sarajevo Film Festival, 2021 (c) Obala Art Centar/PR 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Božo Vrećo Božo Vrećo (Foto: Instagram) Božo Vrećo (Foto: Dnevnik.hr) Božo Vrećo u haljini (Foto: Dnevnik.hr) Božo Vrećo (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Božo Vrećo (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Božo Vrećo (Foto: Instagram) Božo Vrećo (Foto: Instagram) Božo Vrećo (Foto: Instagram) Božo Vrećo (Foto: Instagram) +5 Božo Vrećo (Foto: Instagram) Galerija

Božo Vrećo pojavio se na otvorenju Sarajevo Film Festivala u raskošnoj i jedinstvenoj kreaciji iza koje se krije predivna priča.

Bosanskohercegovački pjevač Božo Vrećo bio je jedan od glavnih zvijezda svečanog otvorenja Sarajevo Film Festivala čijim je crvenim tepihom prošetao u raskošnoj kreaciji i uspio zasjeniti sve oko sebe.

Pogledaj i ovo Božo Vrećo - 2 Uvijek poseban! Omiljeni bosanski glazbenik zbog posebnog outfita i frizure nikako nije mogao proći nezamijećeno, dok je šetao centrom Zagreba!

Božo se na crvenom tepihu pojavio u glamuroznoj haljini od tila s visokim izrezom i neobičnom šminkom na licu te crnim turbanom na glavi, zbog kojih je bio prava senzacija. Spremno je pozirao okupljenim fotografima i prikupljao komplimente za odvažni stajling.

Popularni glazbenik inače je poznat po svom osebujnom stilu, a na svim komplimentima zahvalio se na svom profilu na Instagramu, te otkrio kako je haljina njegov vlastiti dizajn i da je već prodana u humanitarne svrhe.

"Hvala za sve komplimente za sinoć, haljina je kao i do sada moj dizajn i drago mi je da vam se toliko svidjela,svake godine za SFF bi to bila posebna kreacija, a ono što je bitnije od svega jeste da svaka od tih haljina je prodata i novac je darovan u humanitarne svrhe, tako će biti i ove godine sa ovom haljinom. Činite dobra djela, iskažite lijepe riječi jedni drugima i budite ono što iskreno osjećate, da, težak je to zadatak, al vrijedi svakog sekunda života! Živite vaše živote", napisao je Božo uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

"Dragi Božo, nitko nije kao ti", "Ti si čarobnjak", "Ja sam se zaljubila", "Svaka ti čast, sinoć si zračio na toliko načina", "Divan u svakom pogledu", "Jedinstven kao i uvijek", "Divno, divno jer ispod haljine nije samo hrabrost, nego i veliko srce i još veća duša, a ja je zovem srećica", "Da te nema trebalo bi te izmisliti", poručili su mu njegovi pratitelji u komentarima.

Sarajevo Film Festival trajati će do 20. kolovoza, a na njemu će biti prikazano više od 250 filmova iz gotovo 60 zemalja svijeta.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Robbie Williams - 1 Robbie Williams - 2 Robbie Williams - 3 Robbie Williams (Foto: Profimedia) +3 Robbie Williams (Foto: AFP) Celebrity Upoznali su se na spoju naslijepo i nekoliko puta prekidali, ali danas im najteže pada kada moraju biti razdvojeni i to javno priznaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene