bori se s teškom bolešću

Pjevač objavio dirljivu fotografiju s majkom koja mora na operaciju: "Ne boj se, ja sam tu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Božo Vrećo pozirao je s majkom Milom u svečanim haljinama dan prije nego će ju otpratiti u bolnicu na operaciju, a pratitelji, među kojima i Indira Levak, su mu uputili riječi podrške.

Bosanski glazbenik Božo Vrećo (37) već neko vrijeme progovora na Instagramu o zdravstvenom stanju svoje majke Mile

Pogledaj i ovo In Magazin: Budućnost balkanskog muškarca - 4 društvena tema Balkanski muškarac: Pretvara li se u mit i kakva je njegova budućnost?

Božo je u nedjelju podijelio fotografiju s mamom, kojoj je nedavno dijagnosticiran karcinom, te otkrio da će vjerojatno ići na operaciju u četvrtak. 

"Idemo u bolnicu u srijedu, operacija će biti vjerovatno u četvrtak, ali danas, htjeli smo još jednom da prišapnemo jedno drugom da možemo sve i da smo dovoljno jaki, i lijepo smo se dotjerali, i obećali jedno drugom hrabrost da nas vodi, rekao sam joj: 'Ti nikad nisi sama i ne boj se, ja sam tu i volim te najjače, znaš!'", napisao je glazbenik pokraj njihove zajedničke fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Boži su mnogi pratitelji uputili riječi podrške. "Niste sami, uz vas sam i u duši i u mislima", "Sve najbolji mami. Mislimo na vas, molimo se i šaljemo snagu, ljubav i dobru vibru", "Zagrli Milu iz sve snage i od nas", "Bože dragi, koliko je predivna ova fotografija! Svi smo uz vas, uz Majčicu", poručili su glazbeniku, a neki nisu mogli suzdržati emocije. 

Riječi podrške je Boži uputila i kolegica Indira Levak. "Niste sami! Volim vas", istaknula je pjevačica. 

"I mi tebe volimo dušo naša, hvala što si uvijek tu", napisao joj je pjevač koji se potrudio svima odgovoriti na riječi podrške. 

Inače, Božo je ranije objavio fotografiju na kojoj mu majka drijema s glavom na krilu. "Zaspala mi na krilu. Majčica", napisao je glazbenik koji proživljava teške trenutke s mamom Milom, no u isto vrijeme nadahnjuje svojom pozitivom. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene