teško bolesna

Glazbenik u emotivnoj objavi otkrio da je majku odveo na operaciju: "Molim se da mi majčica ozdravi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Božo Vrećo u posljednje vrijeme javno progovara o teškoj borbi svoje majke Mile koja boluje od karcinoma.

Bosanski glazbenik Božo Vrećo (37) otkrio je da je odveo svoju majku Milu, koja boluje od karcinoma, u bolnicu na operaciju. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Budućnost balkanskog muškarca - 4 društvena tema Balkanski muškarac: Pretvara li se u mit i kakva je njegova budućnost?

"Jutros sam moju srnu otpratio u bolnicu, sutra je operacija ujutro i molim se, molim svesrdno i svim srcem da sve prođe u najboljem redu i da mi majčica ozdravi. Zaplakala se kad smo se rastali i dvaput okrenula za mnom niz hodnik kad su je poveli u njenu sobu. Jak sam i moram biti, al' neizmjerno mi sve vaše tople i pune ljubavi poruke znače. Nek je ljubav izliječi i bude uz nju. Ja ću je čekati...", napisao je Božo koji s majkom prolazi kroz njenu tešku borbu. 

Mnogi pratitelji na Instagramu su pružili podršku glazbeniku i mami Mili.

"Šaljem Vam ljubav i snagu", napisala je pjevačica Indira Levak. "Sve će biti dobro i vratit će se majčica u tvoj zagrljaj i ti ćeš staviti glavu u njeno krilo najsigurnije mjesto na svijetu za svako dijete", "Sva ljubav naša je uz vas", "Budi jak, Božo, molim se za nju i tebe da sve budem uredu", "Šaljem ljubav", "Šaljem misli ljubavi", komentirali su pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Inače, glazbenik je u posljednje vrijeme vrlo emotivno progovarao o bolesti svoje majke Mile i koliko je povezan s njome. "U ponedjeljak ćemo u bolnicu,spremni smo za operaciju i ljubav nam daje božansku snagu. Nek ova godina bude milosrdnija, nek donese dobro zdravlje i radosne dane, sinoć je zaspala tako slatko da je seka i ja nismo niti budili u ponoć za čestitku iako su okolo blještali vatrometi, njen san je bio tako nježan i bezbrižan, volim te majčice!", napisao je Božo. 

Objavio je i sliku na kojoj mu majka drijema s glavom na krilu. "Zaspala mi na krilu. Majčica", napisao je glazbenik koji proživljava teške trenutke s mamom Milom, no u isto vrijeme nadahnjuje svojom pozitivom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene