Uvijek vjeran sebi

Kad se bosanski pjevač na crvenom tepihu pojavio u rozoj haljini, sve drugo je palo u vodu

Božo Vrećo (Foto: Instagram) Božo Vrećo (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Božo Vrećo (Foto: Instagram) Božo Vrećo (Foto: Instagram) Božo Vrećo (Foto: Instagram) Božo Vrećo (Foto: Instagram) Božo Vrećo (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) +0 Božo Vrećo (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Galerija

Bosanski pjevač sevdaha Božo Vrećo baš uvijek je vjeran sebi i svom stilu.

Sinoć je održano svečano otvorenje 25. Sarajevo Film Festivala.

Pogledaj i ovo Leyla Hajrović (Foto: PR) Osebujan par Supruga dinamovca u haljini koju će drugi moći kupiti tek u studenom: "U početku sam ja uzdržavala njega"

Kao i svake godine, na crvenom tepihu pojavila su se brojna poznata lica iz svijeta filma, ali i šoubiznisa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vreco Bozo (@bozovreco)

Pozornost je sinoć plijenio i naš poznati par Lejla i Tarik Filipović, a kao i uvijek, bivša Miss Hrvatske oduševila je ljepotom te izborom bajkovite, cvjetne kreacije na jedno rame.

No haljinom je pozornost plijenio i ekscentrični bosanski glazbenik Božo Vrećo koji je na otvorenje stigao u dugoj, rozoj haljini s još dužim šlepom.

Haljina s crnim detaljima na stražnoj strani te otvorenih leđa istaknula je njegove brojne tetovaže na tijelu po kojima je također poznat, a kosa i make-up bili su na mjestu, kao i uvijek.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vreco Bozo (@bozovreco)

"To su figure sa stećaka u formaciji plesa, točnije kolo", objasnio je Božo jednoj onožavateljici na Instagramu motive na haljini. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maya Berović (Foto: Instagram) Maya Berović (Foto: Instagram) Maya Berović (Foto: Instagram) Maya Berović (Foto: Instagram) +5 Maya Berović (Foto: Instagram) Celebrity Napadači pucali na članove benda trenutno najveće balkanske zvijezde, ona sve gledala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene