Čini se da se poznate face iz godine u godinu nadmeću tko će na originalniji način svojim obožavateljma čestitati blagdane.


Božićne čestitke koje smo nekada ispisivali rukom i slali poštom, polako, ali sigurno odlaze u povijest. Danas za slanje čestitki koristimo internet, a tko u tome prednjači nego poznate fecae koje se trude da iz trena u tren znamo gdje su, s kim su i što rade. Društvene mreže već su pune blagdanskih fotografija. Neke su simpatične, neke klasične, a neke u najmanju ruku šokantne.

Vezani članci Kris Jenner Nakon čašice previše nije mogla odoljeti prijateljici, ali što će na to sve reći njezin 25 godina mlađi dečko kojeg krije od svih? Slika nije dostupna Kad ljubav sa seta postane pravi horor - nemaju se gdje sakriti!

Taylor Swift već tradicionalno sa svojim obožavateljima dijeli fotografije za blagdane, tako ove godine imamo priliku vidjeti tatu Swifta kako kiti bor, ali i samu Taylor kako sa svojim dečkom (ne, nisu prekinuli) pravi snješka.

Instagram prvi put objavio 5 fotografija koje su zaradile najviše lajkova

Kris Jenner pohvalila se s velikom čizmicom za koju tvrdi da je ispunjena raznim glamuroznim stvarima. Kaže da je čizmica toliko velika da ju je morala poleći na tlo kako bi je uslikala. Dok ne doznamo što se u njoj nalazi, nema spavanja.

Elizabeth Hurley svojim je obožavateljima čestitala Božić vrlo vrućom fotografijom koja vas odmah zagrije. Lijepa se glumica skinula u badić i pozirala ispred snježnih planina i čopora vukova, jer svi znamo kako je za Božić dovoljno imati crvenu kapicu na glavi, sve drugo je nevažno.

Mlađahna Kylie Jenner pohvalila se svojom 'dječicom' koju je obukla u prigodne blagdanske kostime. Priznajte da su preslatki.

Od ovog ćete se rastopiti - najslađi mudraci na svijetu

Njezina imenjakinja Kylie Monogue ove se godine baš potrudila oko svoje čestitke i napravila kratak video u kojem se (prigodno odjevena) baca u zagrljaj polarnom medi. Blago njemu.

Rihanna kao Rihanna, jedno je sigurno, nitko nema čestitku poput njezine. Iako je njezina čestitka lagano šokantna i možda ne baš najbožićnija, od nje se to moglo i očekivati. Uz pozitivne komentare dobila je i puno onih negativnih. Pale su i teške riječi jer je fanovima dosadilo čekati njezin novi album. Ipak, Božić samo što nije stigao, a svi znamo da je to vrijeme praštanja, pa oprostite i nestašnoj RiRi.

 

A video posted by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

 

A video posted by badgalriri (@badgalriri) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook