Mnoga pisma za slavnog Djedicu su već napisana i poslana, a kako to funkcionira u obiteljima slavnih i poznatih?


Ako su bila dobra cijelu godinu, djecu će ispod bora na Božić dočekati pokloni od Djeda Božićnjaka. Naravno, prvo je trebalo napisati pismo sa željama, a Djedica će nagraditi svako dobro dijete. 'Moj sin je tek sad počeo Božić doživljavati na taj način tako da već priprema svoje želje za pismo. Budući da on još ne zna pisati, ja sam obećala da ću sve želje prenijeti na papir kako bi Djedica znao sve što treba'.

Vezani članci Saša Lozar (Foto: Screenshot) Saša Lozar otvara ljeto u našem bajkovitom gradu, a on nije jedini u čijem koncertima publika može uživati u ovim vrućim danima Saša i Marina Lozar Saša Lozar objavio romantične fotke sa suprugom Marinom, vidi se da ljubav cvjeta i nakon 16 godina braka

'Curica je još mala, ali mama će napisati i pismo i za nju. Tek ulazimo u tu cijelu bajku s Djedom Božićnjakom i voljela bih ih naučiti cijeniti poklone i da se kroz cijelu godinu trude da budu dobri', rekla je Katarina Rautek iz grupe E.T. 'Moji su već prerasli priču s Djedom Božićnjakom, ali kad su pokloni u pitanju svi se razvesele'.

Od ovog ćete se rastopiti - najslađi mudraci na svijetu

'Bez obzira vjeruju li ili ne da on postoji, mislim da je prava čar u nekom tom duhu koji nas sve obuzme kad smo na okupu', ispričao je Danijel Banić iz sastava Baruni koji priznaje da uživa u Božićnom duhu koji ih je obuzeo. 'Moj unuk je napisao i Svetom Nikoli pismo, točnije, diktirao je nama pismo jer ima četiri godine i još ne zna pisati, ali se pobrinuo da se sve njegove želje zapišu'.

'Za Djeda Božićnjaka je isto počeo pripremati svoju listu želja i potreba tako da ćemo svi biti spremni', objasnio je Pero Galić iz Opće Opasnosti koji također obožava cijeli duh Božića. 'Formula po kojoj se ravnam je Božić jednako obitelj. Na Badnjak kitimo bor, Nika je tu glavni dekorater i odlučuje gdje ćemo što staviti. Ana isto ima pravo glasa, a ja sam više manualni radnik koji samo ostvaruje planove svojih nadređenih'.

'Na Božić je obavezan obilazak baka i djedova. Što se tiče pisma Djedu Božićnjaku, naravno da smo ga pisali, zapravo, Nika je diktirala, a ja sam pisao. Nadam se da će stići do djeda Božićnjaka na vrijeme jer bi i meni nešto trebao donijeti pod bor', objasnio je kako izgleda Božić u obitelji Bulić. 'Božić uvijek provodim s obitelji. Puno veselja, puno slatkog slanog, uglavnom kao i u većini obitelji'.

'Postojanje Djedice nikad nije bilo upitno pa tako ni ovog Božića. Jer ako nitko ne vidi nikoga da stavlja poklone ispod bora, a oni su na božićno jutro tamo, onda znači da Djedica postoji. Pisma su napisana i poslana, a sad još treba malo izdržati i ne pokvariti se. Naravno Božić nisu samo pokloni nego ljubav, toplina i obitelj ali svakako vesele i male i velike', rekao je Saša Lozar koji će također Božić provesti u krugu obitelji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook