Najveseliji dio godine još je ljepši uz šarena svjetla i kuglice na boru. Neki toliko uživaju u Božiću da im jedno drvce nije dovoljno.


Vrlo vjerojatno ste pogodili tko je vlasnik ove fotografije. Da, da, u pravu ste, obitelj Kardashian kao i uvijek u svemu mora biti posebna pa su tako ove godine okitili 3 božićna drvca, a lako moguće da ih u ostalim prostorijama njihove ogromne kuće ima još.

Kim i Kanye - ovo je i za vas previše! Otkriveno ime njihovog sina!

Vezani članci Blagdanska depresija/Ilustracija Iza blještave strane blagdana, krije se i drugo lice: Mnogi se ovih dana bore se s blagdanskom depresijom Zvijezde zaželjele sretan Božić - 2 Zvijezde su s nama podijelile najljepše božićne uspomene: Anegdota uvijek ima kad je obitelj na okupu!

Kris Jenner poznata je po svojim božićnim zabavama na kojima nikada ne štedi i drži se one dobre stare, na Božić ništa ne može biti previše kičasto. Zanimljivo je da su svi pokloni ove velike obitelji bili omotani u crni papir. Božićna zabava ove je godina bila malo tiša zbog nove prinove u obitelji, malenog Sainta.