ne skrivaju se više

Boško Balaban nakon kraha braka ponovno ljubi, evo tko je dama koja mu je osvojila srce

Boško Balaban i Iva (FOTO: Pixsell) Boško Balaban i Iva (FOTO: Pixsell) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Boško Balaban i Iva (FOTO: Pixsell) Galerija

Boško Balaban posljednjih tjedana se druži s misterioznom damom u svojoj rodnoj Rijeci, a čini se kako je napokon ponovno pronašao sreću.

Bivši nogometaš Boško Balaban nakon razvoda od Ive Radić opet je u vezi, a čini se kako mu je srce ponovno ukrala - Iva.

Pogledaj i ovo showbuzz nema druge šanse Definitivan kraj! Ništa od pomirenja Ive i Boška Balabana

Naime, kako piše 24sata, Boško se zaljubio u Zagrepčanku Ivu, s kojom se posljednjih tjedana često druži u svojoj rodnoj Rijeci, a novopečeni par svoju ljubav više ne skriva.

S Ivom Radić bio je u braku 14 godina, a 2017. je progovorio o njihovu razvodu.

"Nije to više bilo to. Zadnjih godinu dana stvari među nama nisu štimale. Bilo je neslaganja i svađa. Svatko se na svoj način promijenio tijekom svih tih godina koje su prošle. Trenutačno imamo drugačije poglede na život. Nije bilo prevelike sreće zajedno. Nismo se dugo premišljali o razvodu", ispričao je Boško onda za 24 sata.

Balaban je također rekao kako su se Iva i on sporazumno dogovorili o podjeli imovine, kao i o viđanju djece, te da nije došlo do sudskih sporova. Otišao je iz obiteljskog doma, Ivi je prepisao stan koji je kupio, no nastavio je normalno viđati djecu te odlaziti po njih u školu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović - 3 Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) +0 Larry Namer i Aleksandra Dojčinović Celebrity Nikad kraća minica Aleksandre Dojčinović istaknula je duge noge i savršenu liniju naše lijepe dizajnerice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene