opustila se

Borna Kotromanić zaplesala u minijaturnoj zlatnoj haljini koja je malo toga ostavila mašti: "Živi smo i ne trese puna dva sata"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Borna Kotromanić na Instagramu je objavila kakvu je modnu kombinaciju odabrala za novogodišnji ručak, nakon čega je pokazala i svoje plesne pokrete.

Blogerica i bivša modna dizajnerica Borna Kotromanić poznata je po hrabrim modnim kombinacijama, a jednu od takvih pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu na Novu godinu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

Pogledaj i ovo Zvijezde o vjenčanju - 1 ''to je takav smjeh bio...'' Anegdote s vjenčanja domaćih zvijezda: ''Ljeto je bilo, prozor je bio otvoren i odjednom ptice dvije tri dolete...''

"Sva sam #blinbling za prvi dan Nove, Sretno nam", napisala je Borna u opisu fotografije na kojoj pozira u minijaturnoj zlatnoj haljinici koja je malo toga skrivala te je u dva videa pokazala svoje plesne pokrete.

"Malo mi za sriću triba, ili puno - Živi smo i ne trese puna dva sata", napisala je uz jedan od videa na kojima je plesala na pjesmu "Strong Enough" popularne Cher.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene