uvijek u centru pažnje

Dobro raspoložena Borna Kotromanić pobrinula se da ne prođe neopaženo, a u mini haljini odvažila se i na rizičan potez

Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 1 Sanjin Strukić/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić Borna Kotromanić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) +0 Borna Kotromanić - 1 Galerija

Borna Kotromanić nije propustila otvorenje glavne izložbe međunarodnog festivala Organ vida u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, a pobrinula se i da ne prođe neopaženo.

Borna Kotromanić rado je viđeno lice na društvenim i kulturnim događanjima, pa tako nije propustila ni otvorenje glavne izložbe međunarodnog festivala Organ vida u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Zvijezde o vjenčanju - 1 ''to je takav smjeh bio...'' Anegdote s vjenčanja domaćih zvijezda: ''Ljeto je bilo, prozor je bio otvoren i odjednom ptice dvije tri dolete...''

I za ovu je prigodu odabrala izdanje u kojem nije mogla proći neopaženo - ružičastu mini haljinu s perjem i šljokicama koju je iskombinirala s čupavim zelenim natikačama, te je spremno i nasmijano pozirala fotografima.

Borna je pritom odlučila i čučnuti, a iako je zbog dužine haljine riskirala pokazati i više nego što je planirala, uspjela je ostati dama.

Inače, Borna se može pohvaliti titulom jedne od najbogatijih Hrvatica, koju je stekla nakon razvoda od multimilijunaša Luke Rajića 2004. godine.

Bivši supružnici imaju sinove Bornu, Luku i Frana, a Kotromanić je četvrtog sina Rafaela dobila 2009. s biznismenom Ronom Haleom.

Zanimljivo je i da je prezime Kotromanić odabrala sama, nakon razvoda od Rajića.

"Ja bih čim manje da se tradicija petlja u takve stvari, jer mislim da ipak biram svoje prezime. Ja evo sam isto odabrala to svoje Kotromanić, ne po babi ni po stričevima, nego po svom vlastitom nahođenju", ispričala je nedavno Borna za IN Magazin.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Caroline Byron i Alana Howarda - 1 Caroline Byron - 2 Vjenčanje Caroline Byron i Alana Howarda - 2 Vjenčanje Caroline Byron i Alana Howarda - 3 +7 Vjenčanje Caroline Byron i Alana Howarda - 4 Zanimljivosti Vjenčanje milijardera i kuharice koje nije naišlo na odobrenje stanovnika jednog od najljepših mjesta u susjednoj zemlji

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dustin i Lisa Hoffman Dustin i Lisa Hoffman Dustin i Lisa Hoffman Dustin i Lisa Hoffman +7 Dustin i Lisa Hoffman Zanimljivosti Ništa ih ne može razdvojiti već 42 godine, a njihova ljubavna priča jedna je od najzanimljivijih u svijetu poznatih

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene