Borna Kotromanić pojavila se na dodjeli nagrada Story Hall of Fame u nesvakidašnjem izdanju.

Galerija


Borna Kotromanić, modna dizajnerica i bivša supruga tajkuna i nekadašnjeg vlasnika Dukata Luke Rajića, pojavila se na dodjeli nagrada Story Hall of Fame, koja se održala u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. 

Vezani članci Marko Grubnić (Foto: Instagram) Grubnić na originalan način čestitao rođendan Šariću: Šaljiva, ali i misteriozna poruka zaintrigirala fanove Na granici (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) "Na granici" Nove TV dobila Storyjevu nagradu za najbolju seriju, Nadia Cvitanović novo je lice godine

Ta poznata dama, znana po tome što nema dlake na jeziku, na svečanom se događaju pojavila u nesvakidašnjem izdanju – dugoj crnoj kožnoj haljini dubokog dekoltea. 

Smjela Borna samouvjereno je prošetala crvenim tepihom uživajući u pogledima, a njezina haljina svakako je bila najzanimljiviji stajling večeri. 

Uz visoki crni prorez koji je otkrivao nogu te iznimno dubok dekolte koji je sezao gotovo do Bornina pupka, ta je dama pokazala svoju žestoku stranu. 

Borna je inače uspješna poduzetnica koja se nakon rastave od Luke Rajića i nasljeđivanja popriličnog dijela njegova bogatstva, bavi davanjem životnih savjeta, tj. life coachingom

Glazbenik tvrdi da je ljubovao s glumicom, ona ga nazvala "jezivim starcem", no ponovno joj je odgovorio