Nose li donje rublje?

Borna na izložbu stigla s prorezom do struka, prije nje je tako hrabra bila samo Maja Šuput

Borna Kotromanić (Foto: John Pavlish) Borna Kotromanić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić (Foto: John Pavlish) Borna Kotromanić (Foto: John Pavlish) Maja Šuput (Foto: Instagram) Borna Kotromanić (FOTO: Instagram) +0 Borna Kotromanić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

Preko 200 štovatelja rada Nenada Sovilja sinoć je došlo pogledati prezentaciju nove kolekcije među kojima je bila i Borna Kotromanić.

Nenad Sovilj, najpoznatiji hrvatski dizajner nakita u četvrtak je u hotelu Esplanade predstavio svoju novu kolekciju Monument.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

Trinaesta po redu kolekcija obilježava i trinaest godina autorovog djelovanja, a osim nakita od epoksidne smole uključuje i haute joailllerie nakit od zlata, poludragog i dragog kamenja.

Preko 200 štovatelja rada Nenada Sovilja došlo je pogledati prezentaciju nove kolekcije “Monument“ među kojima je bila i osebujna Borna Kotromanić koja je u posljednje vrijeme čest i rado viđen gost domaćih evenata. Iako je uvijek svoja i posebna kada je u pitanju moda, Borna se ovog puta posebno potrudila da sve oči budu na njoj.

Borna je tako uskočila u srebrnu haljinu s vrlo visokim prorezom koji je otkrio njezinu beprijekornu liniju,a bila je i vrlo umjerena u detaljima, što je odlično odgovaralo takvom modelu haljine.

Iako strane ljepotice već duže vrijeme ne zaziru od takvih visokih proreza, domaće su ipak umjerenije pa je Bornino izdanje bilo tek drugo tako hrabro koje smo imali priliku vidjeti na ovim prostorima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shooting in progress📽📽📽tv show #novatv#novogodisnja#premija

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Prvi put je to učinila Maja Šuput u siječnju 2017. godine, a radilo se o šljokičastoj crvenoj haljini s prorezima do bedra s obje strane. Haljina je neodoljivo podsjećala na onu slavne Jessice Rabbit, a ne znamo tko bi ju nosio tako dobro poput Maje. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić (Foto: Instagram) Borna Ćorić (Foto: Instagram) Borna Ćorić (Foto: Instagram) Borna Ćorić (Foto: Instagram) +1 Borna Ćorić (Foto: Instagram) Celebrity Ma s kim se to Borna Ćorić odmara u Dubaiju nakon osvajanja povijesnog Davis Cupa?

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) +1 Sam Asghari (Foto: Instagram) Celebrity Posrnula pjevačica hvali se 13 godina mlađim ljepotanom, Apolonom od kojeg se ne odvaja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene