Preko 200 štovatelja rada Nenada Sovilja sinoć je došlo pogledati prezentaciju nove kolekcije među kojima je bila i Borna Kotromanić.

Galerija


Nenad Sovilj, najpoznatiji hrvatski dizajner nakita u četvrtak je u hotelu Esplanade predstavio svoju novu kolekciju Monument.

Vezani članci Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Vraćaju vjeru u ljubav: Maju Šuput suprug je htio oženiti već nakon 4 dana Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput na društvenim mrežama objavila amatersku snimku muža Nenada i pokazala top-formu

Trinaesta po redu kolekcija obilježava i trinaest godina autorovog djelovanja, a osim nakita od epoksidne smole uključuje i haute joailllerie nakit od zlata, poludragog i dragog kamenja.

Preko 200 štovatelja rada Nenada Sovilja došlo je pogledati prezentaciju nove kolekcije “Monument“ među kojima je bila i osebujna Borna Kotromanić koja je u posljednje vrijeme čest i rado viđen gost domaćih evenata. Iako je uvijek svoja i posebna kada je u pitanju moda, Borna se ovog puta posebno potrudila da sve oči budu na njoj.

Borna je tako uskočila u srebrnu haljinu s vrlo visokim prorezom koji je otkrio njezinu beprijekornu liniju,a bila je i vrlo umjerena u detaljima, što je odlično odgovaralo takvom modelu haljine.

Iako strane ljepotice već duže vrijeme ne zaziru od takvih visokih proreza, domaće su ipak umjerenije pa je Bornino izdanje bilo tek drugo tako hrabro koje smo imali priliku vidjeti na ovim prostorima.

Prvi put je to učinila Maja Šuput u siječnju 2017. godine, a radilo se o šljokičastoj crvenoj haljini s prorezima do bedra s obje strane. Haljina je neodoljivo podsjećala na onu slavne Jessice Rabbit, a ne znamo tko bi ju nosio tako dobro poput Maje. 

Ma s kim se to Borna Ćorić odmara u Dubaiju nakon osvajanja povijesnog Davis Cupa?

Više ne želi šutjeti: ''Spavao sam s prostitutkama, skrivao novac od žene i prevario ju s bivšom misicom''

Posrnula pjevačica hvali se 13 godina mlađim ljepotanom, Apolonom od kojeg se ne odvaja