Borna Kotromanić se na modnoj reviji dizajnerskog dvojca ELFS pojavila u kratkoj haljini.

Galerija


Petnaestogodišnji stvaralački ciklus Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića sinoć je okrunjen na uistinu posebnoj modnoj predstavi u srcu Zagreba.

Vezani članci Valentina Walme (Foto: John Pavlish) Za prelijepom Tinom svi su se okretali: Najpoznatija hrvatska plesačica ispod sakoa nosila samo grudnjak Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Zna kako ukrasti pažnju: Borna Kotromanić pokazala vitke noge u haljini seksi kroja

Hrvatski institut za povijest otvorio je svoja vrata brojnim uzvanicima, a zvijezda večeri bio je ELFS – brand koji je obilježio i promijenio hrvatsku modnu scenu svojom vizijom i poslovnom strategijom, neiscrpnom inspiracijom i kreativnošću te revijama koje su oduvijek zabavljale, oduševljavale i pomicale granice.

A granicu među uzvanicima svakako je pomakla domaća poduzetnica, koja se i sama okušala u modnom dizajnu, Borna Kotromanić i to svojim zanimljivim outfitom. Naime, Borna je pažnju okupljenih plijenila u ultra kratkoj ružičastoj haljini, pritom pokazavši vitke noge.

Veliki jubilej ELFS-a podržale su i brojna poznata lica poput ministra turizma Garija Cappellija, Petra Graše, Indire Levak, Barbara Nola, Ana Begić Tahiri, Nikoline Pišek, Tihane Harapin Zalepugin, Danijele Gračan, Domenice Žuvela, Mije Dimšić, Ivane Šundov, Iris Androšević Pinjuh, Nenada Korkuta, Ivane Delač, Ecije Ivušić, Larisa Lipovac, Ines Preindl, Ante Vrbana i drugih.

Moda je za dizajnerski dvojac ELFS životni put kojim ponosno koračaju, ona se mijenja, diše i razvija zajedno s njima, što pokazuje i najnovija kolekcija za proljeće i ljeto Chameleon, predstavljena na još jednoj uspješnoj reviji u samostalnoj produkciji.

Jedna od najmoćnijih žena svijeta otkrila što zapravo misli o Meghan Markle i tajnom projektu s princem Harryjem