Hrabro izdanje

Jedna od najbogatijih Hrvatica potrudila se istaknuti atribute, a jasno je i koji je detalj ostavila kod kuće

Borna Kotormanić Borna Kotormanić Tomislav Miletic/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotormanić Borna Kotormanić Borna Kotormanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić +0 Borna Kotormanić Galerija

Među damama iz javnog života, malo koja nas može iznenaditi svojom modnom kombinacijom kao što to čini Borna Kotromanić, a ovog puta učinila je to na modnoj reviji Snježane Mehun.

Borna Kotromanić poznata je kao osoba koja se ne ustručava eksperimentirati s modnim komadima, a često je sklona i isticanju svojih atributa.

Pogledaj i ovo Zvijezde o vjenčanju - 1 ''to je takav smjeh bio...'' Anegdote s vjenčanja domaćih zvijezda: ''Ljeto je bilo, prozor je bio otvoren i odjednom ptice dvije tri dolete...''

Za gostovanje na modnoj reviji poduzetnice Snježane Mehun, odjenula je lepršavu bijelu haljinu do poda čiji je duboki dekolte dao naslutiti kako nije odijenula grudnjak. Kombinaciji je dodala roza torbicu, rozi ruž za usne i frizuru na kojoj se nazirala pokoja pletenica.

Inače, Borna se može pohvaliti titulom jedne od najbogatijih Hrvatica, koju je stekla nakon razvoda s multimilijunašem Lukom Rajićem 2004. godine.

Bivši supružnici imaju sinove Bornu, Luku i Frana, a Kotromanić je četvrtog sina Rafaela dobila 2009. s biznismenom Ronom Haleom.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović +19 Mladen Grdović Celebrity Menadžer Mladena Grdovića otkrio detalje o njegovu stanju nakon tužnih prizora, zna se i što planira sljedeće!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin - 2 Ricky Martin - 1 Ricky Martin - 3 Ricky Martin - 4 +21 Ricky Martin (Foto: Instagram) Celebrity Još je teško povjerovati da je gej! Pomalo zaboravljeni pjevač koji je slamao ženska srca i danas izgleda top!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene