Ima svoj đir

Od sramežljive djevojčice iz Dalmacije do jedne od najbogatijih Hrvatica s osebujnim stilom

Borna Kotromanić (Foto: PR) Borna Kotromanić (Foto: PR) PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić (Foto: Goran Perešin) Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Borna Kotromanić (Foto: Danijel Galić) Borna Kotromanić (Foto: John Pavlish) Borna Kotromanić (Foto: PR) +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Galerija

Borna Kotromanić rado je viđena gošća raznih domaćih evenata, posebno modnih.

Ne postoji event na kojem u posljednje vrijeme Borna Kotromanić nije bila uzvanica.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Kako će se ova priča razvijati? Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

Bivša supruga tajkuna Luke Rajića, s kojim ima tri sina, rado je viđena gošća takvih događanja u Zagrebu, a modne događaje nikako ne propušta.

Borna je tako nedavno u Novinarskom domu sjedila u prvom redu revije modnog dvojca ELFS, s kojim ju veže i blisko prijateljstvo, a prošle srijede nije propustila ni drugu večer Zagreb Fashion Destinationa u Tvornici kulture.

Da svi pogledi budu na njoj kada se tamo pojavi, Borna je postigla još jednom osebujnom modnom kombinacijom crvenih hlača od lateksa te ljubičaste bluze leopard-uzorka.

Ultravisoke crvene štikle i roza torbica začinile su kombinaciju koju ne bi mogla nositi svaka žena, no Borna zna što i kako radi.

Podsjetimo, Borna je bila povučena djevojčica iz Dalmacije koja je postala jedna od najbogatijih Hrvatica.

Bila je studentica ekonomije u Zagrebu kada je 1995. godine upoznala budućeg supruga, "kralja mlijeka" i multimilijunaša Luku Rajića u jednom fitness-centru. Nakon pola godine veze Luka je zaprosio svoju partnericu na njezin 25. rođendan.

2004. godine braku je došao kraj, a njihov razvod spominje se kao jedan od najskupljih u hrvatskoj javnosti. Borna je nakon razvoda postala najbogatija razvedena Hrvatica, a 2009. godine dobila je sina Rafaela s izraelskim poduzetnikom Ronom Haleom, s kojim je prekinula 3 godine kasnije i zbog kojeg se preselila u Pariz.

Borna je danas sa sinovima u Zagrebu, a svoj život redovito dokumentira na društvenim mrežama.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Goran Perešin) Hana Hadžiavdagić (Foto: Goran Perešin) Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Instagram) Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Instagram) +0 Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: PR) Celebrity Vjenčali su se nakon kratke veze, pa otišli tulumariti na Zrće: 9 godina kasnije jednako su sretni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene