Borna Kotromanić posjetila je treću večer Bipa FASHION.HR-a.

Galerija


Sasvim poseban modni spektakl obilježio je treći dan Bipa FASHION.HR-a, koji je započeo dodjelom Modne nagrade Ana Lendvaj za najbolju kolekciju prikazanu u 2018. godini, a nastavio se revijama dizajnera koji su unijeli novu, svježu energiju na modnu scenu.

Vezani članci Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić nikad ne prolazi nezapaženo: U topiću nalik grudnjaku prošetala zagrebačkom špicom Borna Kotromanić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Bivša supruga Luke Rajića na modnu reviju stigla je samo s crnim grudnjakom ispod sakoa

Nakon što se publika prisjetila legende modnog novinarstva u Hrvatskoj i dugogodišnje novinarke Večernjeg lista, nagradu za najboljeg zasluženo je odnio Juraj Zigman, za kolekciju prikazanu krajem prošle godine u Rijeci. 

Nakon početnog slavlja, program Bipa FASHION.HR-a nastavio se revijama Morane Krklec, Jelene Holec, Anthony Avangarda, Mateyaneire i Twinsa, koji su svoju kolekciju predstavili pod pokroviteljstvom branda CCC shoes.

Među brojnim poznatim Hrvatima koji su došli pogledati spomenute revije, bila je i Borna Kotromanić, koja je pažnju plijenila poprilično smjelim outfitom. Pozirala je u kratkoj kožnoj haljini u kojoj je pokazala grudi i noge. 

Možda ima višak kilograma, no za oblinama ove ljepotice uzdišu i muškarci i žene diljem svijeta