Blagdansko ludilo zahvatilo je Hrvatsku, poznate i manje poznate Hrvate.

Galerija


Božićni domjenci u punom su jeku.

Vezani članci Riječke stepenice (Foto: PR) Ususret 13. Riječkim stepenicama, jednom od najljepših ljetnih modnih događanja Lucija Beden (Foto: PR) Profesionalnost na razini: Domaća manekenka prošetala pistom sa slomljenim zglobom

Blagdansko ludilo zahvatilo je Hrvatsku, a osim uživanja u raznim delicijama na ulicama gradova, brojni Hrvati odlično se zabavljaju na raznim domjencima i zabavama.

Jednako je tako i s poznatim Hrvatima koji za takve prigode iz ormara vade samo najbolje oprave te se pomno sređuju, a jedna je poznata dama lice koje vidimo na gotovo svakoj.

Radi se o Borni Kotromanić, bivšoj supruzi poduzetnika Luke Rajića, koja zasluženo nosi epitet "kraljice ovogodišnjih božićnih zabava".

Borna je poznata i po vrlo osebujnom modnom izričaju, a u kombinaciji i s frizurom koja "nije za svakoga", ne čudi što privlači pozornost gdje god se pojavi.

Na posljednja dva događanja Borna je blistala u vrlo glamuroznim haljinama – prvo u onoj srebrnoj s visokim i hrabrim prorezima, a zatim i u čipkastoj haljini na katove modnog dvojca ELFS, s kojim ju veže i blisko prijateljstvo. Dodatnu dozu glamura priskrbila je visokim rukavicama te bijelom bundicom.

Borna se u četvrtak zabavaljala na otvorenju trgovine ručno rađenog nakita Lana And Love. A gdje se još sve dosad zabavljala i što je nosila, saznajte u našoj galeriji.

Dok se Severina liječi u Zagrebu, srpski mediji bruje da se rastaje

Sad znamo tko vježba: Supruga problematičnog glazbenika pokazala utegnutu guzu

Majčinim stopama: Kći Danijele i Nenada Gračana postala Kraljica Hrvatske