Neispunjen san

Borna Ćorić nedavno je zapjevao s Rozgom, a sad je otkrio s kojim bi glazbenikom snimio duet

Borna Ćorić i Jelena Rozga (Foto: Instagram) Borna Ćorić i Jelena Rozga (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić i Jelena Rozga (Foto: Instagram) Borna Ćorić (Foto: Instagram) Borna Ćorić (Foto: Instagram) Borna Ćorić (Foto: Instagram) Borna Ćorić (Foto: Instagram) Borna Ćorić (Foto: Instagram) +0 Borna Ćorić (Foto: Instagram) Galerija

Borna Ćorić nedavno je na Instagramu pokazao pjevačke sposobnosti kad je zapjevao s Jelenom Rozgom, a sad je otkrio da je s Mladenom Grdovićem razgovarao o duetu.

Borna Ćorić zbog nedavne je ozljede morao otkazati sudjelovanje na ovogodišnjem Wimbledonu, ali kako on kaže, u svakom zlu treba pronaći nešto dobro. Zbog ozljede je otišao na dugoiščekivani odmor kakav nije imao posljednjih sedam godina. Uživao je s prijateljima i obitelji, a zapjevao je čak i s Jelenom Rozgom.

Pogledaj i ovo showbuzz što ste propustili? TOP MINUTE Golotinja i blud na sceni, vanbračna djeca i tajni recepti

Video svojih pjevačkih sposobnosti objavio je na Instagramu, a za Story je sada rekao da će se nakon teniske karijere baciti u glazbene vode.

''Vidim u sebi velik potencijal, pogotovo mi je drago pustiti glas kad malo popijem. Sreo sam na splitskoj rivi Jelenu Rozgu i kao njezin veliki fan koji obožava njezine pjesme, zamolio sam je da otpjevamo jednu pjesmu. Ona mi je učinila tu uslugu i zapjevali smo. Ponudila se da joj budem prateći vokal. Nije me još nazvala, ali nadam se tom pozivu i ponuda još vrijedi'', izjavio je za Story.

Dodao je da bi volio zapjevati i s Mladenom grdovićem.

''Već smo razgovarali i predložio sam mu da snimimo duet, ali, nažalost, to se još nije dogodilo jer nemamo slobodnog vremena. On, kao i ja, puno radi, ali siguran sam da ćemo se sastati u skorije vrijeme i zajedno pustiti glas'', zaključio je Borna.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Val Klimer (Foto: Profimedia) Val Klimer (Foto: Profimedia) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) +5 Val Kilmer (Foto: AFP) Celebrity Tužne fotografije: Nekad velikog zavodnika i ljepotana bolest je pretvorila u krhkog muškarca

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene