Borna Ćorić nedavno je na Instagramu pokazao pjevačke sposobnosti kad je zapjevao s Jelenom Rozgom, a sad je otkrio da je s Mladenom Grdovićem razgovarao o duetu.

Galerija


Borna Ćorić zbog nedavne je ozljede morao otkazati sudjelovanje na ovogodišnjem Wimbledonu, ali kako on kaže, u svakom zlu treba pronaći nešto dobro. Zbog ozljede je otišao na dugoiščekivani odmor kakav nije imao posljednjih sedam godina. Uživao je s prijateljima i obitelji, a zapjevao je čak i s Jelenom Rozgom.

Vezani članci Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) I domaće zvijezde mogu se pohvaliti neobičnim vjenčanjima: Neki su skakali u more, neki imali perjanice! Slika nije dostupna TOP MINUTE Golotinja i blud na sceni, vanbračna djeca i tajni recepti

Video svojih pjevačkih sposobnosti objavio je na Instagramu, a za Story je sada rekao da će se nakon teniske karijere baciti u glazbene vode.

''Vidim u sebi velik potencijal, pogotovo mi je drago pustiti glas kad malo popijem. Sreo sam na splitskoj rivi Jelenu Rozgu i kao njezin veliki fan koji obožava njezine pjesme, zamolio sam je da otpjevamo jednu pjesmu. Ona mi je učinila tu uslugu i zapjevali smo. Ponudila se da joj budem prateći vokal. Nije me još nazvala, ali nadam se tom pozivu i ponuda još vrijedi'', izjavio je za Story.

Dodao je da bi volio zapjevati i s Mladenom grdovićem.

''Već smo razgovarali i predložio sam mu da snimimo duet, ali, nažalost, to se još nije dogodilo jer nemamo slobodnog vremena. On, kao i ja, puno radi, ali siguran sam da ćemo se sastati u skorije vrijeme i zajedno pustiti glas'', zaključio je Borna.

Tužne fotografije: Nekad velikog zavodnika i ljepotana bolest je pretvorila u krhkog muškarca