Nakon šest mjeseci

Kraljicu Dalmacije zamijenio Mostarkom: Borna Ćorić ponovno ljubi?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je u studenom prošle godine prekinuo vezu sa bivšom Kraljicom Dalmacije Valentinom Miletić, čini se kako tenisač Borna Ćorić ponovno ljubi.

Nešto više od godinu dana, 20-godišnji tenisač Borna Ćorić uživao je u ljubavi sa šest godina starijom, bivšom Kraljicom Dalmacije, Valentinom Miletić. Svoju ljubav rado su dijelili s javnošću, objavljivajući zajedničke fotografije po svojim Instagram profilima.

Pogledaj i ovo Borna Ćorić (Foto: Instagram) Sretan rođendan! Sestra Borne Ćorića u kožnim tajicama ukrala svu pažnju na proslavi njegova rođendana u Londonu

Valentina bila uz njega, nakon što je imao posljednju operaciju desnog koljena, a s njim je prolazila i sve njegove uspone i padove. Da nešto "ne štima" u njihovoj vezi, doznalo se polovicom studenog prošle godine, kada su oboje izbrisali sve zajedničke fotografije s Instagrama, a prijatelji bliski paru tada su nam potvrdili da je njihovoj ljubavnoj priči došao kraj.

Od tada, Borna je na svom Instagramu objavljivao isključivo fotografije s terena, putovanja, te sa svojom sestrom Brunom Ćorić. No, čini se da se nešto promijenilo, jer je mladi tenisač objavio fotografiju na kojoj mu društvo prave sestra, ali i atraktivna crnka. Uz objavljenu fotografiju, Borna je stavio hashtagove #malomizasricutriba i #mojedvijeljubavi, te je tagirao sestru i crnku, kojoj je ime Tea Lončar.

Atraktivna Tea nedavno je sa Ćorićevom sestrom bila i u Međugorju, ona je inače iz Mostara, a studira na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. 

 

#malomizasricutriba #petargraso @brunacoric8 @tea_loncar

A post shared by Borna Coric (@bornacoric) on


 

Klasicna slika na odlasku iz zagreba, i klasicni hastag, #falitcesmizagrebe #izgorilosve

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene