Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je u studenom prošle godine prekinuo vezu sa bivšom Kraljicom Dalmacije Valentinom Miletić, čini se kako tenisač Borna Ćorić ponovno ljubi.


Nešto više od godinu dana, 20-godišnji tenisač Borna Ćorić uživao je u ljubavi sa šest godina starijom, bivšom Kraljicom Dalmacije, Valentinom Miletić. Svoju ljubav rado su dijelili s javnošću, objavljivajući zajedničke fotografije po svojim Instagram profilima.

Vezani članci Bruna Ćorić (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Borna Ćorić ima zgodnu sestru Brunu koja mu često daje ljubavne savjete Slika nije dostupna NAGLI PREKID? Ćorić izbrisao fotografije seksi Valentine

Valentina bila uz njega, nakon što je imao posljednju operaciju desnog koljena, a s njim je prolazila i sve njegove uspone i padove. Da nešto "ne štima" u njihovoj vezi, doznalo se polovicom studenog prošle godine, kada su oboje izbrisali sve zajedničke fotografije s Instagrama, a prijatelji bliski paru tada su nam potvrdili da je njihovoj ljubavnoj priči došao kraj.

Od tada, Borna je na svom Instagramu objavljivao isključivo fotografije s terena, putovanja, te sa svojom sestrom Brunom Ćorić. No, čini se da se nešto promijenilo, jer je mladi tenisač objavio fotografiju na kojoj mu društvo prave sestra, ali i atraktivna crnka. Uz objavljenu fotografiju, Borna je stavio hashtagove #malomizasricutriba i #mojedvijeljubavi, te je tagirao sestru i crnku, kojoj je ime Tea Lončar.

Atraktivna Tea nedavno je sa Ćorićevom sestrom bila i u Međugorju, ona je inače iz Mostara, a studira na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. 

 

#malomizasricutriba #petargraso @brunacoric8 @tea_loncar

A post shared by Borna Coric (@bornacoric) on