Radi se o mlađahnom Borni Ćoriću, koji se uputio u Dubai kako bi se pošteno odmorio nakon osvajanja povijesnog Davis Cupa u Lilleu.

Galerija


Naš proslavljeni tenisač na zasluženom je odmoru.

Vezani članci Lina Dollar Provjerili smo što nudi plava, a što zelena Hrvatska: Evo gdje možete ljetovati za upola manje novca Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) Hrvatski Davis Cup izbornik trenirao je samo tenisačice dok se u jednu nije fatalno zaljubio

Radi se o mlađahnom Borni Ćoriću, koji se uputio u Dubai kako bi se pošteno odmorio nakon osvajanja povijesnog Davis Cupa u Lilleu.

Podsjetimo, prije nekoliko dana naši su tenisači po drugi put u povijesti osvojili Davis Cup. Hrvatska je među deset reprezentacija svijeta koje se mogu pohvaliti da su više od jedanput osvojile najstarije momčadsko tenisko natjecanje koje je prošlu nedjelju otišlo u povijest, a kao posljednji pobjednik ostat će upisana Hrvatska.

A nakon napornog rada i truda, tenisači su se uputili na godišnje odmore. Borna se tako s Matom Delićem i Zoran Mamićem uputio u topli Dubai, o čemu je obavijestio svoje obožavatelje na Instagramu.

Osim u večernjim izlascima, dečki su preko dana uživali u suncu na bazenu slavnog Burj Al Araba. "Umjetnost nerađenja apolutno ničeg", simbolično je napisao mladi sportaš koji je nedavno u Londonu proslavio tek 22. rođendan.

Apsolutno zasluženi odmor! 

Više ne želi šutjeti: ''Spavao sam s prostitutkama, skrivao novac od žene i prevario ju s bivšom misicom''

Posrnula pjevačica hvali se 13 godina mlađim ljepotanom, Apolonom od kojeg se ne odvaja

Nekad slatkica postala je okorjela partijanerica kojoj je golotinja svakodnevna pojava