Konačno!

Zgodni Borna jedva dočekao da vidi najdražu mu osobu, zajedničkom fotkom se pohvalio na Instagramu

Borna Ćorić (Foto: Instagram) Borna Ćorić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić (Foto: Instagram) Borna i Bruna Ćorić (Foto: Instagram) +0 Borna i Bruna Ćorić (Foto: Instagram) Galerija

Borna Ćorić objavio je zajedničku fotografiju s lijepom sestrom Brunom i oduševio obožavatelje.

Naš najbolje rangirani tenisač Borna Ćorić jedva čeka slobodne trenutke koje može provesti u društvu prijatelja i obitelji, a ovih je dana jedva dočekao da napokon vidi jednu posebnu mu osobu, pa je njihovu zajedničku fotografiju objavio na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo showbuzz jako su bliski Borna Ćorić čestitao rođendan važnoj ženi u svom životu, a njegove obožavateljice se našalile s njim

"Konačno s mojom malom sekom Brunom", napisao je Borna uz fotografiju na kojoj pozira s lijepom sestrom nakon što ju nije duže vrijeme vidio zbog teniskih obaveza koje je imao.

Bornu na najpopularnijoj društvenoj mreži današnjice prati brojka od 235 tisuća obožavatelja, od kojih su mu mnogi komentirali objavljenu fotku s Brunom.

"Isti ste", "Oboje ste prekrasni", "Da barem i ja imam tako slatko brata", "Jesu li svi u obitelji Ćorić tako zgodni", "Divno, uzajmna ljubav brace i seke", "Bilo je ova naporna godina, uživaj u odmoru", "Izgledate predivno kao i uvijek", neki su od komentara koje obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Coric (@bornacoric) on

Borna je vjerna bratova navijačica koja ga bodri na mečevima i koja mu pruža jednu od najvećih podrški u životu.

"Ona mi je najbolji prijatelj i ona zna sve o meni, sve moje probleme i ja isto o njoj. Kažem, volim je poslušati jer mislim da je realna, nema nikakvu korist i nije toliko subjektivna", otkrio je jednom prilikom tenisač za IN Magazin.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Seifert (Foto: Anamaria Batur) Sarah Seifert (Foto: Instagram) Sarah Seifert (Foto: Instagram) Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) +0 Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) Celebrity Njezine vruće fotografije i ples i danas su san mnogih muškaraca: "Tvoju ljepotu ništa ne može zamijeniti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene