Borna Ćorić objavio je zajedničku fotografiju s lijepom sestrom Brunom i oduševio obožavatelje.

Galerija


Naš najbolje rangirani tenisač Borna Ćorić jedva čeka slobodne trenutke koje može provesti u društvu prijatelja i obitelji, a ovih je dana jedva dočekao da napokon vidi jednu posebnu mu osobu, pa je njihovu zajedničku fotografiju objavio na profilu na Instagramu.

Vezani članci Louis Tomlinson i Félicité Tomlinson (Foto: Instagram) Potpuno shrvan: Preminula sestra poznatog pjevača, imala je samo 18 godina Sandra Perković (Foto: Instagram) Hrvatska atletičarka raznježila obožavatelje preslatkom fotografijom iz djetinjstva

"Konačno s mojom malom sekom Brunom", napisao je Borna uz fotografiju na kojoj pozira s lijepom sestrom nakon što ju nije duže vrijeme vidio zbog teniskih obaveza koje je imao.

Bornu na najpopularnijoj društvenoj mreži današnjice prati brojka od 235 tisuća obožavatelja, od kojih su mu mnogi komentirali objavljenu fotku s Brunom.

"Isti ste", "Oboje ste prekrasni", "Da barem i ja imam tako slatko brata", "Jesu li svi u obitelji Ćorić tako zgodni", "Divno, uzajmna ljubav brace i seke", "Bilo je ova naporna godina, uživaj u odmoru", "Izgledate predivno kao i uvijek", neki su od komentara koje obožavatelja.

Borna je vjerna bratova navijačica koja ga bodri na mečevima i koja mu pruža jednu od najvećih podrški u životu.

"Ona mi je najbolji prijatelj i ona zna sve o meni, sve moje probleme i ja isto o njoj. Kažem, volim je poslušati jer mislim da je realna, nema nikakvu korist i nije toliko subjektivna", otkrio je jednom prilikom tenisač za IN Magazin.

Njezine vruće fotografije i ples i danas su san mnogih muškaraca: "Tvoju ljepotu ništa ne može zamijeniti"