Boris Rogoznica nakon razvoda od Doris Pinčić objavio je emotivan status na svom Instagramu.

Galerija


Boris Rogoznica objavio je na svom profilu na Instagramu emotivan status i tako bez problema svojim pratiteljima priznao kako se osjeća nakon razvoda od glumice i voditeljice Doris Pinčić.

Vezani članci Doris Pinčić Rogoznica s obitelji Doris Pinčić potvrdila da se ona i suprug Boris Rogoznica razvode: "Već neko vrijeme nismo životni partneri" Slika nije dostupna Pokazala sinčića: Ne odvaja se od malog Donata

"Bebo, ne štede nas nimalo, ali mi se ne damo. Podnosimo sve s osmijehom. Dospjeli smo poprilično daleko, ti i ja sami, bez ičije pomoći!!! I još dalje ćemo. A oni neće to moći spriječiti. Koliko god da se trudili. Ne znaju oni što mi znamo. Ne znaju što smo sve prošli. Što smo sve naučili dok smo zajedno skladali i stvarali. Bebo moja. Doznali smo ono najbitnije. 'Je** se mački što miševi o njoj misle.' Nek' nas pokušaju uhvatit za rep, ako mogu", napisao je Boris uz fotografiju na kojoj sam pozira zamišljenog pogleda.

Njegovi pratitelji u komentarima su mu ostavili brojne poruke podrške.

"Samo glavu gore i naprijed", "Glava gore, ono najbolje tek dolazi", "Bravooo", "Uživaj u slobodi", poručili su mu.

Da je njihovu braku došao kraj, nakon nekoliko dana šuškanja Boris i Doris i sami su tu vijest potvrdila na društvenim mrežama.

"U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo reći o tome, niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju", napisala je Doris na Instagramu.

U vezi su bili od 2011. godine, a brak su sklopili dvije godine kasnije u rodnom im Zadru. Kao kruna ljubavi na svijet im je stigao sin Donat, a prije dvije godine i djevojčica Gita.

Život mu je obilježio niz tragedija koje ne prestaju boljeti: Vijest o smrti kćeri dočekala ga je na snimanju