Nakon što je Boris Novković progovorio o zdravstvenom stanju svog sina, otkrio je i kako je karijeru prekinuo upravo zbog njega.

Galerija


Pjevač Boris Novković ovih je dana otkrio kako on i supruga Lucija zajedno već osam godina odgajaju sina s posebnim potrebama. Putem Facebooka poručio je kako mu je odgoj sina trenutno jedina misija. Mediji ga često prozivaju, stoga je odlučio otkriti što mu je prioritet.

Nakon objave u kojoj otkriva dugo skrivanu istinu, Novković se oglasio za srpski Blic iako za hrvatske medije nije davao izjave.

Boris Novković (Foto: Pixsell)
Boris Novković (Foto: Pixsell)

"O tome ne želim razgovarati, ali to je moj prioritet u životu, brinuti o djetetu, kao i ostaloj svojoj djeci, što nitko ne zna, jednostavno ne pričam o privatnim stvarima. Iznio sam u javnost činjenicu da se brinem o obitelji, a da me pogađaju stvari kada netko iznosi laži o meni. U jednom sam trenutku dio svoje karijere prekinuo upravo zbog zdravstvenih problema svoga djeteta, borimo se svi zajedno i dajemo sve od sebe da Noa bude dobro. Ali sada ne želim mnogo o tome raspravljati. Morate me razumjeti", rekao je Novković za Blic.