"Bori se Borise, čekamo tvoje sljedeće veličanstveno vjenčanje s vrlo izvjesnim ishodom. Borba je to, nije ti lako", napisao je Borisu obožavatelj.


Boris Novković jučer je putem Facebooka objavio kako je njegovoj ljubavi s Ines Katić došao kraj. Nakon svega četiri mjeseca, Boris je iskoristio društvenu mrežu da objavi kraj. Zahvalio se 19 godina mlađoj supruzi na ljubavi, a usto podijelio i snimku na kojoj pjeva singl Kemala Montena "Nije htjela".

Vezani članci Slika nije dostupna Sada je i službeno! Razvode se Boris Novković i njegova Ines Slika nije dostupna RAZVOD NAKON ČETIRI MJESECA? Novković objavio kraj braka s Ines?

Iako je ovo za Borisa sigurno bolan trenutak, njegovi obožavatelji postali su već pomalo skeptični na stalne mijene u Borisovom ljubavnom životu. Neki su ga tako pozvali da se sabere, dok su mu drugi i ovaj put dali podršku.

"Bori se Borise, čekamo tvoje sljedeće veličanstveno vjenčanje s vrlo izvjesnim ishodom. Borba je to, nije ti lako", napisao je Borisu jedan obožavatelj. "Nije život jedna žena… Što te briga što kažu, samo naprijed, narod je pričao i uvijek će pričati. Sretno!", napisala je obožavateljica.

Neki su bili i lirički nadahnuti pa su Borisu napisali: "Nastavi slijediti svoje snove, dohvati sunce, otjeraj oblake, budi svoj... Boris je nepopravljiv romantičar!I neka je, to je njegov život...".

Novković je, inače, ovog utorka nastupio na koncertu "Hiljade pahulja bijelih", koji se održava u čast pokojnog Kemala Montena. U publici ove godine nije bilo njegove Ines, koja ga podržava.

"Kraj koncerta za Kemu i moj osjećaj spram ljubavi i pjesme koja sve govori o njoj. Svi koji ste predmnijevali neslavan kraj, uživate u tome i mislite da ste u pravu, niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovo dati cijelog sebe za ljubav. Ako treba, četvrti i peti i deseti put! Vjerovat ću u pravu ljubav, zauvijek! I nema drugog komentara! Ines, hvala!", napisao je Boris nakon koncerta, i time započeo lavinu reakcija i medijskih napisa.