Boris Becker i Barbara Feltus bili su u braku sedam godina, a nakon što su se rastali zbog njegovog preljuba, Barbara ga je doslovno dočekala na šake.


Njemački tenisač Boris Becker u novom biografiji otkrio je neke detalje iz privatnog života. Prema Beckerovim riječima, bivša supruga ga je udarala šakama jer je bila ljutita zbog preljuba.

Vezani članci Jeff Bezos Brutalno su ga izvrijeđali u najvažnijoj holivudskoj noći zbog ljubavne drame koju je proživljavao 2019. Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Obiteljskoj drami nema kraja: Policija ponovno smirivala strasti u kući umirovljenog tenisača Borisa Beckera

Naime, Barbara Feltus i Boris su u braku bili sedam godina, a sve je izgledalo idilično dok se nije saznalo da ju je tenisač varao s ruskom imigranticom Annom Ermakovom s kojom je dobio i kći Annu.

>> Novak Đoković na gala večeri skupio preko milijun funti za bolesnu djecu!

U biografiji 'Life Is Not a Game' Becker je otkrio kako su on i Barbara nakon toga odlučili živjeti odvojeno.

'Bio sam gad prema njoj, ona je nosila našeg sina, a ja sam spavao s drugom. Nije to zaslužila', stoji u Beckerovoj biografiji.

Dodao je kako su se nakon nekog vremena odlučili i rastati jer između njih više nije bilo ljubavi pa se Brbara sa sinovima Eliasom i Noahom odlučila odseliti.

'Nakon nekog vremena otišao sam k njoj da porazgovaramo, a ona me dočekala s odvjetnicima. Bila je jako ljutita, u jednom trenutku se ustala i počela me udarati šakama. Uhvatio sam je za ruke, a mali Noah je stao između nas i počeo plakati jer se mama i tata tuku', iskreno je ispričao. Nakon rastave 2000. godine Barbara je dobila oko 14 milijuna dolara te stan na otoku Fisher baš kao i alimentaciju za udržavanje njihovih sinova, piše Daily Mail.

Boris je sreću u ljubvi pak pronašao nekoliko godina kasnije kad se oženio manekenkom Sharlely s kojom ima i sina Amadeusa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook