Boris Becker i Barbara Feltus bili su u braku sedam godina, a nakon što su se rastali zbog njegovog preljuba, Barbara ga je doslovno dočekala na šake.


Njemački tenisač Boris Becker u novom biografiji otkrio je neke detalje iz privatnog života. Prema Beckerovim riječima, bivša supruga ga je udarala šakama jer je bila ljutita zbog preljuba.

Vezani članci Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić sa suprugom pozirao na istom mjestu kao prije 10 godina i pokazao kako su tada izgledali Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Obiteljskoj drami nema kraja: Policija ponovno smirivala strasti u kući umirovljenog tenisača Borisa Beckera

Naime, Barbara Feltus i Boris su u braku bili sedam godina, a sve je izgledalo idilično dok se nije saznalo da ju je tenisač varao s ruskom imigranticom Annom Ermakovom s kojom je dobio i kći Annu.

>> Novak Đoković na gala večeri skupio preko milijun funti za bolesnu djecu!

U biografiji 'Life Is Not a Game' Becker je otkrio kako su on i Barbara nakon toga odlučili živjeti odvojeno.

'Bio sam gad prema njoj, ona je nosila našeg sina, a ja sam spavao s drugom. Nije to zaslužila', stoji u Beckerovoj biografiji.

Dodao je kako su se nakon nekog vremena odlučili i rastati jer između njih više nije bilo ljubavi pa se Brbara sa sinovima Eliasom i Noahom odlučila odseliti.

'Nakon nekog vremena otišao sam k njoj da porazgovaramo, a ona me dočekala s odvjetnicima. Bila je jako ljutita, u jednom trenutku se ustala i počela me udarati šakama. Uhvatio sam je za ruke, a mali Noah je stao između nas i počeo plakati jer se mama i tata tuku', iskreno je ispričao. Nakon rastave 2000. godine Barbara je dobila oko 14 milijuna dolara te stan na otoku Fisher baš kao i alimentaciju za udržavanje njihovih sinova, piše Daily Mail.

Boris je sreću u ljubvi pak pronašao nekoliko godina kasnije kad se oženio manekenkom Sharlely s kojom ima i sina Amadeusa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook