Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Tko kaže da Čorba ne ide u Hrvatsku? Evo dokaz, danas u centru Čakovca', stoji na fotografiji koju je grupa objavila danas na svojoj Facebook stranici!


Bora Đorđević, pjevač grupe Riblja čorba u protekla dva desetljeća često je isticao kako nikad neće doći u Hrvatsku, a svojim nacionalističkim izjavama dizao je veliku medijsku prašinu kako u Hrvatskoj tako i u Srbiji. Međutim, tijekom prošle godine izjavio je kako bi u budućnosti ipak mogao doći održati koncert u našim krajevima.

Da je ozbiljno mislio kad je rekao da bi ipak mogao kročiti u Hrvatsku, dokazuje i fotografija objavljena danas na službenoj Facebook stranici grupe Riblje Čorbe koja je snimljena u centru Čakovca! Ispod fotografije piše: 'Tko kaže da Čorba ne ide u Hrvatsku? Evo dokaz, danas u centru Čakovca'.

>> 'Nisam ja Boris Tadić da se izvinjavam svima i svakome'

Vezani članci Koronavirus, ilustracija Danas gotovo jednak broj novozaraženih i preminulih: Provjerite koliko je novih slučajeva potvrđeno u vašoj županiji Odai Ajam - 2 Odai iz Sirije svoju sreću našao je u Hrvatskoj. Radi kao kuhar, a želi biti programer: ''Više ne osjećaš da ne znaš ništa o toj zemlji. Ovaj kvart... To je dom''

Podsjetimo, tijekom 2012. godine u jednom intervjuu Bora Čorba izjavio je kako bi mogao nastupati u Hrvatskoj jer tu ima puno fanova koji zbog njega dolaze na brojne koncerte u zemlje bivše Jugoslavije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook