Otkazao koncert

Bora Čorba hitno hospitaliziran: "Dragi prijatelji, imam jednu dobru, a jednu lošu vijest..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bora Đorđević, frontmen Riblje čorbe, objavio je da neće moći održati koncert koji je bio zakazan za sutra - u Kragujevcu.

Poznati roker i fronment grupe Riblja čorba, Bora Đorđević, morao je otkazati skorašnji koncert u Kragujevcu jer se ozbiljno ozlijedio. Uslijed ozljede završio je i u bolnici, a potom se o otkazivanju koncerta očitovao na društvenim mrežama. Ispričao se obožavateljima koji su htjeli pohoditi koncert, a usput im je ispričao i što mu se dogodilo.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije loš! Kako Dačić praši! Srpski ministar opet se uhvatio mikrofona, sve iznenadio izborom pjesme

"Dragi prijatelji, navijači Riblje čorbe iz Kragujevca, imam jednu dobru, a jednu lošu vijest. Loša vijest je da moramo pomaknuti koncert zato što sam se ja ponovno ozlijedio i ponovno slomio neka rebra i to mora zarasti. Nažalost, ne moogu doći sad 24. Dobra vijest je da ćemo doći u Kragujevac čim se malo oporavim i da ćemo biti bolji nego ikad. Vidimo se na koncertu u Kragujevcu", rekao je Đorđević svojim obožavateljima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene