Strogo skrivali

Bono otkrio tajnu koju je čuvao godinama: ''Pitao sam ga kako se to moglo dogoditi, a onda sam se pomirio s time''

Jahta Bona Voxa - 2 Jahta Bona Voxa - 2 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jahta Bona Voxa - 2 +0 Jahta Bona Voxa - 1 Galerija

Bono, pjevač irskog rock sastava U2, otkrio je da ima polubrata, za kojeg desetljećima nije znao da postoji, piše u nedjelju BBC.

"Imam drugog brata, kojeg volim i obožavam, za kojeg nisam znao da ga imam", rekao je Bono u emisiji Desert Island Discs na radiopostaji BBC Radio 4.

Pogledaj i ovo Bono Vox Tužna priča Legendarni Bono prvi put progovorio o obiteljskoj tragediji koju je doživio sa samo 14 godina: ''Trudili smo se izbjeći bol koju smo osjećali zbog gubitka''

Pjevač je rekao da je saznao za svog polubrata 2000., dodavši da se pomirio s time.

Bono je voditeljici emisije rekao da njegova majka Iris, koja je preminula 1974., nije znala da njezin suprug ima dijete s drugom ženom.

"To je veoma bliska obitelj i shvatio sam da moj otac ima duboko prijateljstvo s tom prekrasnom ženom... a onda su dobili dijete. I sve ovo je čuvano kao tajna", rekao je Bono.

Nakon što je Bono saznao, razgovarao je sa svojim ocem Bobom prije njegove smrti 2001. godine.

"Pitao sam ga je li volio moju majku i rekao je - da, prisjetio se Bono.

"Rekao sam: 'kako se onda to moglo dogoditi?', a otac mi je odgovorio: 'Moglo je'".

Nije se ispričao, samo je konstatirao, "i ja sam se s time pomirio", zaključio je Bono.

(Hina)

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 5 +2 Lana Jurčević - 1 Celebrity Lana Jurčević hvali se zamamnim oblinama u badiću, a na pokoji pogrdan komentar uopće se ne obazire!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro +8 Fani Stipković - 11 Celebrity Fani Stipković u ovom bikiniju obranila je titulu jedne od najseksi novinarki Europe, evo kako uživa na rodnoj Korčuli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene