Zaljubljeni 'preko ušiju'

Boksač i ljepotica: Nisu se mogli odlijepiti jedno od drugoga!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kakva tijela... ludo zaljubljeni par plijenio je pažnju na plaži. Kako boksač svojim torzom, tako i mlada glumica svojom sitnom figurom. Bili su pravi prizor na plaži!

Naveliko se šuška kako su glumica Hayden Panettiere i boksač Vladimir Klično zaručeni... slavni par nije mogao proći nezapaženo na plaži u Miamiju na Floridi! Dane provode uživajući u suncu i moru, no iako su paparazzi prije par dana snimili i prsten na njezinoj ruci, sada njemu nije bilo ni traga.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Bilo je tu svega Spojila ih je pomalo čudna situacija, a nakon tajnog raskida zaruka samo je želio maknuti kćer od njenih ispada i bizarnog ponašanja

No bez obzira na to, poznati boksač i mlada glumica zaljubljeno su se gledali, dirali, ljubili... uživali su u svakom trenutku! S ovakvim torzom Vladmira bilo je teško ne primijetiti, kao i sitnu Hayden koja je isto tako pokazala svoje mišiće!

>> Više nema dvojbe – Poljupcem potvrdili vezu!

23-godišnja Hayden i 36-godišnji Klischko danas se više ne odvajaju se jedno od drugoga! Poznati par prvo je započeli prijateljsku vezu i bili su potpora jedno drugome čak pet godina. Nakon toga su shvatili kako su zaljubljeni, a njihova ljubav već je preboljela jedan prekid. Sada su izgleda jači nego ikad, pa im ni razlika od 13 godina ne predstavlja nikakav problem.

Panetierre je hrvatskim gledateljima najpoznatija po glavnoj ulozi u TV-seriji Heroji, kao i epizodnim ulogama u serijama Malcolm u sredini, Ally McBeal, te horor-filmu Vrisak 4.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene