otvorila dušu pred kamerama

Bojana nije uspjela zadržati suze dok je pričala o suprugu: "Doživljavaju ga kao jednog oštrog tipa, ali..."

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Gordan Vogleš, Bojana Gregorić Vejzović Gordan Vogleš, Bojana Gregorić Vejzović +8 Gordan Vogleš, Bojana Gregorić Vejzović Galerija

Bojana Gregorić Vejzović u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" raspričala se o suprugu Enesu Vejzoviću, koji je zbog nje odlučio naučiti plesati.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (49) već 16 godina u sretnom je braku s kolegom Enesom Vejzovićem (44), koji joj se pridružio na probama uoči pete emisije showa "Ples sa zvijezdama" iz posebnog razloga.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović Ups! Vatrena Bojana Gregorić Vejzović u zanosu razbila partneru nos: "Razgovarao je s laktom"

"Ova epizoda se zove ljubav, a ja sa svojom ljubavi nisam nikada otplesala valcer. Ja imam jaku želju da ga ti naučiš valcer", kazala je Bojana svojem mentoru Gordanu Voglešu u videu koji je prikazan prije njihova nastupa, a u studiju im se pridružio i Enes.

"Enes zapravo ne voli plesati", otkrila je, pa je pokazala i kako je izgledao njihov svadbeni ples.

"Ako gledate Bojanu kako pleše, svima će biti jasno kakva je ona osoba. Dakle, detaljist, perfekcionist, impresionist, nadrealist", opisao je Enes svoju suprugu, zbog koje je odlučio naučiti plesati valcer.

"Ja mislim da je ljubav kao ples. Imaš korake koje ćeš teže savladati, imaš korake koje ćeš lakše savladati, a ono što je najvažnije je održati zajedno balans", kazala je Bojana.

A što za Enesa znači ljubav?

"Ljubav je zapravo svjesnost o drugome, ja sam u Bojani našao tog drugog", priznao je zaljubljeni glumac.

"Doživljavaju ga kao nekog oštrog tipa, a unutra se skriva jedna izuzetno topla, simpatična osoba, čovjek koji će bit podrška", jedva je uspjela izgovoriti Bojana jer su joj navrle suze na oči. "Ali to je fakat istina", dodala je.

Bojana i Gordan u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesali su tango i od žirija su dobili 30 bodova.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene