Bojana Gregorić Vejzović se pridružila ostalim ženama koje su pokazale srednji prst Miroslavu Škori zbog njegovog nedavnog istupa o silovanim ženama i pobačaju.

Galerija


Domaća glumica Bojana Gregorić Vejzović (48) pridružila se ženama koje su Miroslavu Škori pokazale srednji prst zbog izjave da bi silovane žene ako zatrudne trebale s obiteljima dogovoriti što će učiniti. 

Vezani članci Bojana Gregorić Vejzović - 2 Domaća glumica podijelila lijepu vijest i iznenadila neke pa objasnila: "To je kod nas sve čvrsto isprepleteno" Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Možete li vjerovati da naša glumica u 48. godini ima ovakvo tijelo? Laskavi komplimenti samo pristižu!

Bojana je podijelila fotografiju iz 2000. s podignutim prstom. "Isti stav. Žene, izađite na izbore dok još možete. Sloboda odabira. Ženska snaga", napisala je glumica. Prva ju je podržala kolegica Ana Gruica. "Bravo. Dosta je više", napisala je Splićanka. 

Dok su neki Bojanu podržali, drugi su komentirali kako njezin potez nije primjeren. "Joj Bojana bolje makni ovu sliku, ti si dama. Skoro mi je 40 godina i još nisam shvatila zašto žene pokazuju k... kojeg nemaju", napisala je jedna pratiteljica. "Čitajte između redova. Možda nam uskoro odrede što smijemo ili ne smijemo raditi, odijevati, gdje ne smijemo boraviti...shvatili ste. Lijep pozdrav", odgovorila joj je Gregorić Vejzović. Glumica je podijelila i na Insta storyju poruku jedne pratiteljice. 

"I izborite se za ubijanje svoje djece", napisala je Bojani. Glumica je istaknula da tko se ne slaže sa slobodom odabira za žene, slobodom odabira spolne orijentacije te jednakost svima bez obzira na nacionalnost i boju kože da stisne prestani pratiti na Instagramu. 

Usto je najavila da će od subote nastaviti u svom uobičajenom tonu s filterima.

U 53. odbacila svu odjeću sa sebe u plemenite svrhe i pokazala tijelo koje ju je proslavilo