Jednostavno predivna!

Bojana Gregorić Vejzović zadnjom fotografijom koju je objavila posebno je zadivila svoje pratitelje!

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović DNEVNIK.hr 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 1 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 2 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 4 +3 Bojana Gregorić Vejzović Galerija

Bojana Gregorić Vejzović objavila je fotografiju s osmijehom od uha do uha i prirodnom ljepotom oduševila svoje pratitelje.

Naša 50-godišnja glumica Bojana Gregorić Vejzović nikad ne razočara svojim izgledom, a ova ljepotica i u pedesetima izgleda zbilja sjajno.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović - 2 ''i tada je svirao cubismo...'' Bojana Gregorić obilježila 18. godina braka sa suprugom Enesom: ''Živio ljubavi, nek' nam je barem još 3 puta toliko!!''

Ovog je puta podijelila svoju fotografiju u krupnom planu, a do izražaja je došao njezin predivan osmijeh te lagani pogled u stranu.

Poznate kolegice i prijateljice su fascinirane njezinim izgledom, a obožavatelji je obasipaju komentarima kako su bez teksta od njezine ljepote.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Bojana ove nedjelje neće nastupati u Plesu sa zvijezdama, ali će zato bodriti preostalih sedam parova koji se natječu uz veliki izazov: promjenu partnera.

Tema prošle emisije Plesa bila je rezervirana za temu ljubavi, a Bojana je na probe za ovu emisiju dovela supruga Enesa Vejzovića.

Bojana i Enes skupa su 16 godina i još uvijek su zaljubljeni kao i prvog dana, a Bojana je žarko htjela da Enes nauči plesati valcer.

"Ova epizoda se zove ljubav, a ja sa svojom ljubavi nisam nikada otplesala valcer. Ja imam jaku želju da ga ti naučiš valcer", kazala je Bojana svojem mentoru Gordanu Voglešu u videu koji je prikazan prije njihova nastupa, a u studiju im se pridružio i Enes.

Svojim emotivnim govorima smekšali su srca gledatelja, a Bojana nije uspjela zadržati suze dok je govorila o suprugu.

"Doživljavaju ga kao nekog oštrog tipa, a unutra se skriva jedna izuzetno topla, simpatična osoba, čovjek koji će biti podrška", jedva je uspjela izgovoriti Bojana jer su joj navrle suze na oči. "Ali to je fakat istina", dodala je Bojana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene