Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović na Instagramu su obilježili 16. godišnjicu braka romantičnim fotografijama.

Galerija Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović - 1 Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović - 4 Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović - 5 +25 Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović

Naš glumački par Bojana Gregorić Vejzović (49) i Enes Vejzović (44) slave 16. godišnjicu braka.

Vezani članci Gordan Vogleš Inspirativna priča našeg plesača: Liječnici su prognozirali da će cijeli život biti osoba s invaliditetom, no ples je sve promijenio! Bojana i Enes Vejzović Tko su domaći parovi koji su u dugogodišnjim brakovima, a jednako su ludo zaljubljeni kao i prvog dana?

Bojana je tim povodom na Instagramu objavila niz njihovih romantičnih fotografija na kojima se ljube, a uz njih je napisala: "Moj početak i kraj".

"Divni ste", "Predivni", "Pa koliko ste lijepi", "Predivno zračite zajedno", "Jednostavno ljubav", neki su do komentara koje su dobili uz brojne čestitke za godišnjicu.

Enes i Bojana čine jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni i uspješno prkose stereotipima jer, osim što zajedno rade, ona je od njega starija pet godina. Supružnici zajedno imaju sina Raula i kći Zoe.

Enesa smo imali priliku gledati u popularnoj seriji Nove TV "Dar Mar", u kojoj je glumio načelnika Juru Brkljaču i čije je finale emitirano pred sam kraj prošle godine.

Glumac je u 2020. zaplivao i redateljskim vodama te je jednu od uloga u svojoj predstavi "Obavezan smjer" dodijelio i Bojani, a za DNEVNIK.HR je otkrio kako im je bilo raditi zajedno.

"Odlično jer taj rad nikada ne prestaje; dakle proba je završila, kolege glumci su otišli, a Bojana i ja dalje isprobavamo", kazao je kroz smijeh te je naglasio i kako pripadnost istom zanimanju vidi kao prednost u braku.

Britney Spears skinula sve sa sebe i proslavila vraćenu slobodu, fotke su izazvale pravu pomutnju! Britney Spears - 3 Britney Spears - 1 Britney Spears - 2 +26 Britney Spears - 4

Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta Tina Kunakey - 5 Tina Kunakey - 4 Tina Kunakey - 1 +31 Tina Kunakey

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju