Lijepi trio

Zanosna Bojana savršeno dotjerana na prestižnom eventu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na sinoć održanoj dodjeli nagrada ELLE STYLE AWARDS posebno su zablistale zvijezde glazbeno-dramskog spektakla 'Stella' koji se emitira na Novoj TV - Bojana Gregorić, Sementa Rajhard i Vanda Winter.

Bojana Gregorić, koja u Stelli tumači strogu članicu žirija - Elu, te majku Lane (Vanda Winter), jedne od natjecateljica u talent showu, u 41. godini izgleda itekako mladoliko. Vitka linija školovane balerine i glumice ostala je netaknuta unatoč dvama porodima i ubrzanom ritmu života koji je sastavni dio rutine svake moderne žene današnjice.

Pogledaj i ovo showbuzz Hit serija 'Stella': Ove nedjelje ne propustite 'Čaroliju'!

>> ELLE STYLE AWARDS - Severina još jednom proglašena kraljicom stila!

Vanda Winter je 29-godišnja hrvatska kazališna glumica i pjevačica koja u Stelli tumači razmaženu bogatašicu Lanu, oštru suparnicu skromne i siromašne Jasmine (Sementa Rajhard).

Upravo je Vanda sinoć posjetila ELLE STYLE AWARDS u društvu 22-godišnje kolegice iz serije - crnokose 22-godišnjakinje Semente Rajhard, u čijem je društvu itekako uzživala.

Ova dvije mlade žene izvan serije Stella odlično se slažu, mnogo se druže, što se može vidjeti i na priloženim fotografijama s ovog prestižnog eventa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene