Srčani udar, depresija, a sada i krah braka. Legenda srpskog glumišta proživljava najteže dane u životu.


Legendarni glumac Bogdan Diklić, jedna od najvećih zvijezda srpskog glumišta, inače rođeni Bjelovarčanin, proživljava najteže dane. Naime, ostavila ga je supruga, za koju je često znao reći da je njegov najveći oslonac, piše Blic puls.

Pogledajte kakvo je iznenađenje Goran Navojec pripremio Bogdanu Dikliću

Vezani članci Slika nije dostupna LAŽNI SVJEDOK Serija koju jedva čekate pogledati Slika nije dostupna LJUBAVNI SLOM Pred kamerama sreća, iza kamera rastava

'Diklić je divna osoba, velikog srca, ali pomalo nezgodnog karaktera. Zna biti jako težak, pa s njim privatno nije baš lako izaći na kraj. Ono što zacrta, to je tako. Od svojih stavova teško odstupa, a nije sklon ni kompromisu. Sve je postalo još teže kada ga je iznenadila bolest pa se zatvorio u sebe.

Je li moguće? Razvodi se jedan od najpoznatijih celebrity parova

Sve je to bio razlog da ga supruga Dijana Marojević, poslije niza zajedničkih godina, ostavi. Prije godinu dana definitivno su se razveli', ispričao je izvor blizak Dikliću. Diklić je, naime, doživio 2009. godine srčani udar te su mu jedva spasili život. Nakon svega, narušeno mu je teško i psihičko zdravlje, a otkad ga je supruga ostavila, glumac je depresivan. Upitan da komentira svoje bračno stanje, odgovorio je novinarima kako je to neumjesno pitanje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook