sjajna reklama lijepe naše

Bogate i slavne goste ni koronavirus nije odgovorio od dolaska u Hrvatsku, na našoj obali uživa i Magic Johnson

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Magic Johnson u Split je stigao na luksuznoj megajahti. Posebni gosti često imaju i posebne želje, a domaćini im ispunjavaju baš sve, i one najneobičnije.

Legendarni američki košarkaš svojim je dolaskom u Split izazvao veliku pozornost javnosti. Mnoštvo ljudi ga je poželjelo vidjeti uživo, a oni najsretniji među njima, uspjeli su dobiti i fotografiju s članom košarkaške Kuće slavnih. Splićane je impresionirao član opjevanog Dream Teama, ali ih je zadivila i mega jahta kojom je uplovio u grad pod Marjanom. Radi se o iznimno luksuznom plovilu dugom 85 cijelih 6 metara čije iznajmljivanje stoji oko milijun dolara na tjedan.

Pogledaj i ovo EJ Johnson sad ima njegovu podršku Sin legendarnog košarkaša u vrućim hlačicama i leopard čizmama privukao znatiželjne poglede, ocu je trebalo vremena da ga prihvati ovakvog

No čak i ova ljepotica se teško može usporediti s vjerojatno najvećom i najluksuznijom jahtom na svijetu kojom je vlasnik nogometnog kluba Chelsea Roman Abramovič i ove godine stigao u Hrvatsku. A za goste koji ne pitaju za cijenu ispunjavaju se sve želje, pa i one najneobičnije poput nabave cvrčaka za ljubimca iguanu.

"To u Hrvatskoj nismo mogli riješiti jer niti jedan pet shop nije imao cvrčke na raspolaganju tako da se organizirao helikopter koji ih je dovezao iz Italije. Morali smo organizirati i hlađeno vozilo kako bi ti cvrčci stigli živi na jahtu kako ne bi zbog velikih vrućina uginuli", rekao je Dorijan Dujmić, direktor BWA Yachtinga za Dnevnik Nove TV.

Jedan od najpoznatijih gostiju jadranske obale koju svake godine posjeti je i vlasnik Formule 1 Bernie Ecclestone, a njegove kćeri Petra i Tamara su i ovu sezonu otvorile ljetovanjem u Dubrovniku. Nešto poslije njih jahtom je Split, Hvar, Trogir i Dubrovnik posjetila i britanska glazbena zvijezda Rod Stewart. Svi ovi poznati gosti obavezno svrate na Hvar isprobati morske delicije.

"Što se tiče njih, jako su jednostavni. Traže od nas, kao i svi naši gosti top hranu, top uslugu i to su prepoznali kod nas već odavno i, rto, dosta dobro i zadovoljno radimo i oduševljeni su našom obalom, kompletno cijelom Hrvatskom i imaju samo riječi hvale. Većinom se vraćaju", istaknuo je Ivan Gospodnetić, vlasnik hvarskog restorana.

Osim što se vraćaju, često na društvenim mrežama i objavljuju fotografije s ljetovanja u Hrvatskoj, a Lijepa naša teško da može dobiti bolju reklamu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene