Skijaš Bode Miller i supruga Morgan ranije ove godine izgubili su 19-mjesečnu kćerkicu Emeline.

Galerija


Obitelj Miller ranije ove godine zadesila je velika tragedija.

Vezani članci Policija, ilustracija Policija pronašla tijelo turskog migranta u rijeci Glini: Utopio se prilikom prelaska William Shatner 88-godišnji glumac razvodi se od četvrte supruge, treću je izgubio na tragičan način

Riječ je o najtrofejnijem američkom skijašu Bodeu Milleru i njegovoj supruzi Morgan koji su ranije ove godine u tragičnoj nesreći izgubili 19-mjesečnu kćerkicu Emeline.

Podsjetimo, tragedija se dogodila u lipnju, a Emeline se utopila u bazenu u susjedovoj kući nedaleko od Los Angelesa. "Naša beba Emmy je jučer preminula. Nisam mislio da ću ikada doživjeti ovakvu bol", napisao je skijaš tada na društvenim mrežama moleći medije za poštivanje privatnosti.

A njegova supruga Morgan sada je objavila 3D sliku s ultrazvuka na kojoj se nalazi njihov sinčić i za koju je uvjerena da je pokazala kako Emmy drži glavicu svog brata. Fotografija je snimljena svega nekoliko dana nakon nesreće.

"Nisam htjela 3D fotografiju bebe, no medicinska sestra ju je svejedno snimila i ona je sada dio obiteljskog blaga. Na njoj je anđeo moje kćeri i drži lice moga sina", otkrila je.

Plavokosa ljepotica fotografiju je objavila na Instagramu nekoliko sati prije Emmynog 2. rođendana koji je također obilježila s nekoliko njezinih fotografija. Par je drugog sinčića dobio prije mjesec dana, a imaju i 3-godišnjeg sina Nasha Skana. Skijač iz prijašnje veze ima i 10-godišnju kćer Neesyn i 5-godišnjeg sina Samuela.

Kćerkica Emeline preminula je tog kobnog dana u bolnici, a shrvana majka javno je podijelila i fotografiju njezinih posljednjih trenutaka na njezinim rukama koja je slomila srca diljem svijeta.

Fanovi nisu oduševljeni novom curom seksi rokera koja je 10 godina mlađa od njegove kćeri

Slavni glumac otkrio problem s Hrvatskom: ''Ne znam mogu li o tome govoriti. Još me boli''