Često je dolazila na njegove mečeve, pratila ga s običnih tribina, iako su članovi kraljevske obitelji imali VIP ložu, samo da bi mu bila što bliže.


Pokojna princeza Diana krajem osamdesetih godina, navodno je bila luda za Bobom Živojinovićem, sadašnjim suprugom Lepe Brene i jednim od najboljih srpskih tenisača tog vremena. Lady D. tada je bila u braku s princom Charlesom, a Boba s nevjenčanom suprugom Zoricom nakon koje se 1992. oženio za Lepu Brenu.

Vezani članci Princeza Diana s prinčevima Williamom i Harryjem Procurili tajni planovi princeze Diane o preseljenju iz Velike Britanije i poslu o kojem je najviše sanjala Princeza Diana Novinar koji je prvi izvijestio o smrti Lady Di prisjetio se kobne noći: ''Sve mi je mutno, trenutak koji neću zaboraviti...''

Često je dolazila na njegove mečeve, pratila ga s običnih tribina, iako su članovi kraljevske obitelji imali VIP ložu, samo da bi mu bila što bliže. Boba i Diana upoznali su se 1987. godine, a princeza je upoznala i njegovog najstarijeg sina Filipa.

Živojinović je priznao da je bio blizak s princezom, ali nije želio ulaziti u detalje. 'Dobro, nećemo o tome. Ne želim sada pričati o tome jer ona više nije s nama. Velika je stvar kada te na meč dođe bodriti netko poput nje, jer se nije događalo da me netko iz kraljevske obitelji bodri sa tribina', rekao je Bobo.

Objasnio je kako se upoznao s Dianom.

'Tjedan dana prije Wimbledona 1987. godine održan je humanitarni meč pod njenim pokroviteljstvom. Bio sam jedan od natjecatelja. U prvom razgovoru pitala me je jesam li ja taj tenisač koji ima najjači servis. IdućeGodinu kasnije opet se održavao meč, pa je ona opet došla. I ponovno me pitala je li moj servis i dalje dobar. Tada smo se počeli viđati i družiti. Bili smo bliski'.

'Diana je bila predivna osoba sa kojom sam mogao razgovarati o običnim stvarima. Njena veličina je bila u toj normalnoj komunikaciji. Iznenadio sam se koliko je prirodna. Ponosan sam što sam je poznavao. Naši dugi razgovori svodili su se na priče o svakodnevnim stvarim, a Filip je godište njenog mlađeg sina Harryja, pa su nam to uglavnom bile teme za razgovor', otkrio je Živojinović. Piše 'Kurir.rs'.