U braku više od tri godine

Posljednje fotografije i snimke Boba Sageta i njegove supruge tjeraju suze na oči, prije samo dva tjedna proveli su prvi zajednički Božić

Puna kuća (Foto: Profimedia) Puna kuća (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Puna kuća (Foto: Profimedia) Galerija

Bob Saget i Kelly Rizzo proveli su prvi zajednički Božić iako su u braku više od tri godine, a njihova blagdanska fotografija mnogima je natjerala suze na oči.

Supruga iznenada preminulog glumca i zvijezde serije "Puna kuća" Boba Sageta, novinarka Kelly Rizzo, prije samo dva tjedna je podijelila dirljivu objavu na društvenim mrežama, točnije fotografiju njihova prvog zajedničkog Božića, iako su u braku proveli više od tri godine. 

Pogledaj i ovo showbuzz tužan dan Kolege i prijatelji ispratili glumca Boba Sageta na posljednji počinak, svi su primijetili detalj koji je nosila njegova udovica

"Sretan Badnjak svima! Tako sam sretna što ću provesti svoj prvi Božić s Bobom (iako smo u braku više od 3 godine!) jer je konačno u Chicagu za blagdane", napisala je Kelly, koja je od Boba mlađa 23 godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Rizzo- FOOD TRAVEL MUSIC (@eattravelrock)

Kelly je, osim toga, objavila i video kojim se prisjetila 2021. godine i pokazala svojim pratiteljima koliko su se zabavljali i kako im je bilo lijepo zajedno. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Rizzo- FOOD TRAVEL MUSIC (@eattravelrock)

"Užasnuti smo što potvrđujemo da je naš voljeni Bob preminuo. Bio nam je sve i želimo da znate koliko je volio svoje obožavatelje, nastupajući uživo i zbližavajući ljude iz svih sfera života uz smijeh", izjavila je obitelj u službenom priopćenju nakon Bobove smrti.

Tražili su i privatnost u ovim teškim trenucima, ali su pozvali obožavatelje da im se pridruže u održavanju sjećanja na ljubav i smijeh koje je Bob donio na svijet.

Osim Kelly, iza Boba su ostale i njegove tri kćeri Lara, Aubrey i Jennifer, koje je dobio u prvom braku sa Sherri Kramer. Kelly i Bob vjenčali su se 2018. godine, nedugo nakon što su se upoznali preko Instagrama.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović Doris Dragović - 2 Doris Dragović +5 Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Rijetka fotka Doris Dragović sa suprugom izazvala je pravo oduševljenje, izgledaju baš zaljubljeno i nakon 32 godine braka!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene