Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki kantautor Bob Dylan u intervjuu za časopis AARP ustvrdio je da vlada neće i ne mora stvoriti nova radna mjesta, već da bi to mogli napraviti "svi ti milijarderi".


'Vlada neće stvoriti nova radna mjesta i ne mora. Ljudi moraju stvarati radna mjesta, a ti veliki milijarderi su oni koji to mogu napravit', ustvrdio je glazbenik Bob Dylan u intervjuu uoči izlaska novog albuma 'Shadows In The Night'.

Bob Dylan pod službenom istragom zbog komentara o Hrvatima!

Vezani članci Mia Farrow Tukla se na filmskim setovima, a bivšeg je dečka optužila da je zlostavljao njihovu malodobnu kćer Eminem Napisao je pjesmu o domaru koji ga je napastovao pa zaradio tužbu, a burnim životom punio je stranice tabloida

'Ne vidimo da se to događa. Vidimo zločine i gradove u kojima se povećava broj nezaposlenih koji se okreću alkoholu i drogi. Za sve njih bi radna mjesta mogli stvoriti svi ti milijarderi. Ok, ne kažem da moraju, ne pričam o komunizmu, no što rade sa tolikim novcem? Troše li ga na čestite načine?', upitao je slavni 73-godišnji pjevač.

U intervjuu je Dylan osim o nezaposlenosti i potlačenima govorio o svojim ambicijama izvan glazbe. 'Da moram sve ovo ponoviti ispočetka, bio bih učitelj, a predavao bih rimsku povijest ili teologiju'. Govorio je i o svom novom albumu "Shadows In The Night" koji izlazi 2. veljače te sadrži 10 pjesama koje je popularizirao Frank Sinatra.

'Kada počnete raditi na ovim pjesmama, Frank vam jednostavno mora biti na pameti', pojasnio je Dylan. 'Zato što je on planina. To je planina na koju se morate popeti iako pređete samo dio puta'.

Dylan je pohvalio Sinatru kao pjevača. 'Frank je pjevao vama, a ne pred vama. Nikad nisam želio biti pjevač koji će pjevati pred nekim. Oduvijek sam želio pjevati nekome. Nitko ga ne može dostići. Ni ja niti bilo tko drugi', ustvrdio je. (Hina)
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook