FOTOGRAFI PRETJERALI

RAZLJUTILI JU Mala slatkica pokazala što misli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kćerkica pjevačice Beyonce postala nervozna i jasno dala do znanja da ju ne fotografiraju.

Svjetski popularna pjevačica Beyonce odnijela je pobjedu na dodjeli CDFA modnih nagrada. Svojim govorom publiku je oduševila. Održala je emocionalni govor u kojem se Beyonce dotakla obitelji, teškog odrastanja, skromnih početaka i benda Destiny's Child.

Pogledaj i ovo Beyonce na udaru kiritka Beyonce na koncertu odala počast Tini Turner, no bijesni fanovi uvjereni su da je u pjesmi ismijala njezino zlostavljanje!

No, prava prava zvijezda večeri bila je njezina kćerka Blue Ivy. Ova ratoborna slatkica na prestižnu svečanost u New Yorku došla je držeći se za ruku svog oca Jay Z-a.

 

A photo posted by Beyoncé (@beylite) on

Nosila je crnu haljinicu s resama, bijelu jaknicu koju je uskladila s bijelom mašnicom u kosi te je mahala gomili koja je vikala njezino ime. Zatim je malo ubrzala korak i mahala svima dok ju je tata vodio u dvoranu kako bi vidjela svoju mamu na dodjeli nagrada. Čvrsto je držala Jay Z- a za ruku, ali nije se činilo kako joj previše smetaju fotografi oko nje.

 

A photo posted by Beyoncé (@beylite) on

Ipak, Blue Ivy je u jednom trenutku postala nervozna. Držeći tatu za ruku, četverogodišnja Blue Ivy oštro je odmahnula rukom prema fotografima želeći dati do znanja kako nije sretna što je fotografiraju.

 

A photo posted by Beyoncé (@beylite) on

 

 

 

A video posted by Beyoncé (@beylite) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene