Posljednji pozdrav

Objava koja je potresla Instagram: Poznata blogerica oprostila se od fanova, ima još nekoliko tjedana života

Samantha Jaelle (Foto: Instagram) Samantha Jaelle (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Samantha Jaelle (Foto: Instagram) Samantha Jaelle (Foto: Instagram) Samantha Jaelle (Foto: Instagram) +0 Samantha Jaelle (Foto: Instagram) Galerija

Samantha Jaelle bila je omiljena među ženama zrelijih godina kojima je davala beauty savjete.

Poznata beauty blogerica šokirala je obožavatelje posljednjom objavom.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić "Kako si lijepa" Pogledajte fotografije zanosne supruge Matea Kovačića zbog kojih joj pišu da je najljepša na svijetu, odabrala je i pravi tren za poziranje!

49-godišnja Samantha Jaelle bila je omiljena među ženama zrelijih godina kojima je savjetovala koje beauty proizvode koristiti te kako se šminkati.

No u svojoj posljednjoj objavi oprostila se od obožavatelja objasnivši kako joj je ostalo svega nekoliko tjedana života. Naime, Samantha je nedavno doznala da ima rijedak oblik agresivnog karcinoma na mozgu za kojeg u tom stadiju nema lijeka, a doktoru ju je natjerala jaka glavobolja koja nije prolazila.

"Moj posljednji oproštaj i moj najgori tjedan", nazvala je video kojim je šokirala sve ljude koji su pratili njezino beauty putovanje.

"Bit će dobro, ali bit će i tužno", odmah je upozorila svoje obožavatelje u videu, a zatim ih je u suzama zamolila da joj pomognu financirati posljednje putovanje po rodnoj Velikoj Britaniji s obitelji.

Samantha je pokrenula kampanju, no brzo je otkrila kako su njezini glavni sponzori odlučili financirati to putovanje kojim će se oprostiti i od svojih najmilijih.

Vlogerica dolazi iz engleskog Norfolka, majka je četvero djece te baka sedmero unučadi koje će nažalost ostaviti iza sebe prerano. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mislav Čavajda (Foto: PR) Mislav Čavajda (FOTO: Facebook) +0 Mislav Čavajda (Foto: IN Magazin) Celebrity Mislav Čavajda oglasio se iz bolnice: "Dragi ljudi, ono najbitnije... živ sam! Hvala vam svima na brizi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene