Samantha Jaelle bila je omiljena među ženama zrelijih godina kojima je davala beauty savjete.

Galerija


Poznata beauty blogerica šokirala je obožavatelje posljednjom objavom.

Vezani članci Braća i sestre ili parovi? Braća i sestre ili parovi? Instagramom se širi zabavna igra, provjerite koliko ste pronicljivi Instagram stvarnost Urnebesnim slikama pokazuje da stvarnost nije bajkovita poput objava na Instagramu

49-godišnja Samantha Jaelle bila je omiljena među ženama zrelijih godina kojima je savjetovala koje beauty proizvode koristiti te kako se šminkati.

No u svojoj posljednjoj objavi oprostila se od obožavatelja objasnivši kako joj je ostalo svega nekoliko tjedana života. Naime, Samantha je nedavno doznala da ima rijedak oblik agresivnog karcinoma na mozgu za kojeg u tom stadiju nema lijeka, a doktoru ju je natjerala jaka glavobolja koja nije prolazila.

"Moj posljednji oproštaj i moj najgori tjedan", nazvala je video kojim je šokirala sve ljude koji su pratili njezino beauty putovanje.

"Bit će dobro, ali bit će i tužno", odmah je upozorila svoje obožavatelje u videu, a zatim ih je u suzama zamolila da joj pomognu financirati posljednje putovanje po rodnoj Velikoj Britaniji s obitelji.

Samantha je pokrenula kampanju, no brzo je otkrila kako su njezini glavni sponzori odlučili financirati to putovanje kojim će se oprostiti i od svojih najmilijih.

Vlogerica dolazi iz engleskog Norfolka, majka je četvero djece te baka sedmero unučadi koje će nažalost ostaviti iza sebe prerano. 

Mislav Čavajda oglasio se iz bolnice: "Dragi ljudi, ono najbitnije... živ sam! Hvala vam svima na brizi"