čestitamo!

Domaći nogometaš i supruga dobili dijete: U preslatkoj objavi otkrili spol i neobično ime

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dorin Lucija Zelenika i Oliver Zelenika prošlog mjeseca su proslavili prvu godišnjicu braka, a blogerica je svojedobno otkrila da su ih spojili prijatelji.

Nogometni vratar Oliver Zelenika i njegova supruga Dorin Lucija Zelenika dobili su sinčića. 

Blogerica se sretnom viješću pohvalila na Instagramu i otkrila koje su ime dali bebi. "Naš sin, naš cijeli novi svijet! Mama i tata otkrili su najljepši osjećaj na svijetu, omirisali najdivniji miris iz snova i dosegli najveće bogatstvo. LORIS 02.07.2020.", napisala je Dorin pokraj fotografije na kojoj je sa sinčićem. Usto je napisala mužu da ga voli. 

Pratitelji su joj čestitali, a neki su primijetili kako maleni ima bujnu kosicu. Neobično ime Loris dolazi od latinskog "Laurentius" i znači čovjeka iz Laurentuma, mjesta blizu Rima.Također postoje tumačenja da ime dolazi od latinskog "aurus", što znači "lovor", "s lovorovim vijencem" kao simbol pobjede.

Inače, par je 14. lipnja proslavio prvu godišnjicu braka, a vratar je supruzi posvetio objavu na Instagramu. "Sretna nam prva godišnjica braka, anđele. Najbolji dan ikad", istaknuo je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naš sin, naš cijeli novi svijet!💙Mama i tata otkrili su najljepši osjećaj na svijetu, omirisali najdivniji miris iz snova i dosegli najveće bogatstvo.🤍 LORIS 02.07.2020.🤍#purelove #welcomeson ♾ @zelenika_1 volim te dušo.

A post shared by Dórin Zelenika (@dorinlucissima) on

Oliver i Dorin Lucija su se vjenčali 2019. nakon pet godina veze. "Olivera i mene spojili su prijatelji. Sve je bilo spontano i neočekivano jer, priznajem, imala sam predrasude prema nogometašima. Oliver je poduzeo prvi korak, a klik­nuli smo odmah nakon prvog razgovora. Od prvog dana znali smo da je to to", rekla je svojedobno blogerica za Story. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene