nemaju mjeru

Bujne blizanke proslavile su se preko noći, a zbog niza operacija u kratkom roku dovele su se do neprepoznatljivosti!

Darcey i Stacey Silva Darcey i Stacey Silva Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Darcey i Stacey Silva Darcey i Stacey Silva Darcey i Stacey Silva - 1 Darcey i Stacey Silva - 4 Darcey i Stacey Silva - 8 Darcey i Stacey Silva - 10 Darcey i Stacey Silva - 2 Darcey i Stacey Silva - 3 Darcey i Stacey Silva - 5 Darcey i Stacey Silva - 6 +2 Darcey i Stacey Silva - 7 Galerija

Darcey i Stacey Silva proslavile su se u realityju "90 Day Fiance", nakon čega su dobile i vlastitu emisiju "Darcey & Stacey".

Blizanke Darcey i Stacey Silva poznate su američke reality zvijezde, a slavu su stekle u showu "90 Day Fiance".

Sestre su privukle veliku pozornost gledatelja svojim osebujnim osobnostima, ali i izgledom, pa su tako 2020. godine dobile i vlastiti show "Darcey & Stacey", koji zasad ima tri sezone.

Sada su ih paparazzi ulovili dok su snimale novu epizodu svojeg realityja u Miamiju, a za tu su se prigodu obje oskudno obukle te su naglasile svoje raskošne obline.

Sestre su poznate i kao velike ljubiteljice estetskih zahvata, s kojima su očigledno izgubile mjeru jer je nevjerojatno koliko su se promijenile od 2019. godine. Njihovu staru fotografiju možete pogledati u galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Darcey Silva (@darceysilva)

Darcey i Stacey su i uspješne poduzetnice te su vlasnice modnog brenda House of Eleven, koji nose svjetske zvijezde poput Demi Lovato, Nicky Minaj i Jessice Albe.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +7 Lidija Bačić - 4 Celebrity Nova bombastična fotka Lidije Bačić: Pozadinu je stavila u prvi plan i naglasila da je sve bez Photoshopa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene