Marko Todorović u novoj seriji "Drugo ime ljubavi" glumi Luku iz bogate obitelji Krpan.

Galerija


Mladi crnogorski glumac Marko Todorović, kojeg trenutačno gledamo u seriji ''Drugo ime ljubavi'', osvojio nas je već u prvom intervju, a s njim smo tada pričali o njegovoj ulozi u seriji, očekivanjima te obožavateljicama za koje smo sigurni kako ih je svaki dan sve više. Marko igra Luku Krpana, člana bogate i moćne obitelji. 

Vezani članci Na granici (Foto: Nova TV) Kviz: Koliko znate o serijama Nove TV? Pogodite o kojoj je riječ na temelju samo jedne scene! Marko Todorović (Foto: Nova TV) Prvo predstavljanje atraktivnog crnogorskog glumca hrvatskoj publici, evo što mu je bitnije od obožavateljica

"Pomalo je negativan lik, ali u suštini ima i jednu osjetljivu stranu koju pokušavamo prikazati tako da je to čovjek satkan od svih mogućih emocija, pozitivnih i negativnih. Pokušavamo ga graditi u tom spektru da je što interesantniji i da ima što više slojeva, stoga mislim da će biti jako zanimljiv za praćenje. Jako je zanimljiv i za igranje jer ima dosta obrata i promjena kod njega, što cijelu stvar čini još zanimljivijom. Nekima se neće svidjeti zbog raznih intriga, ali na kraju će publika biti pod dojmom da je to osjetljiv čovjek i da nije loš", rekao nam je tada.

"Tu sam da pridonesem da ovaj projekt bude makar malo bolji i da dam sve od sebe da napravimo dobar proizvod koji će se svidjeti publici", otkrio nam je želje, koje su se i ostvarile.

Ipak, kad smo ga pitali o obožavateljicama, slatko se nasmijao te skromno priznao.

''Ne razmišljam o tome. Najbitnije mi je da se ljudima svidi to što radim, a ako i ovo ide uz to, neka bude tako."

Ovoga puta s Markom smo napravili intervju po principu brzih pitalica te saznali tko je najzabavniji kolega na setu, što prvo pomisli kad sebe vidi na ekranu, javljaju li mu se žene na društvenim mrežama te boje li ga se žene zato što je poznat, očekuje li veći uspjeh nakon serije te koji mu je najveći gaf koji mu se dogodio na poslu.

No bilo je tu i pitanja o tome li čita li komentare o sebi u medijima te što bi poručio onima koji samo znaju kritizirati.

Marko nam je dao odgovore na sve, a možete ih poslušati u videu u našoj galeriji.

Suze su samo tekle: ''Tužan je kad vidi da su zvijezde žene koje pokazuju sise i guzu, a nemaju glas''