Glumica i modna dizajnerica Katarina Baban osvojila nas je u serijama "Najbolje godine", "Zlatni dvori", ali i u televizijskom showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Galerija


Katarina Baban već je dobro poznato lice domaćih serija.

Vezani članci Vladimir Posavec-Tušek Šarmantni negativac iz serije "Drugo ime ljubavi" otkrio kakve mu poruke šalju obožavateljice u inboks Marko Todorović (Foto: NOVA TV) Jedan od članova televizijske obitelji Krpan otkrio nam je boje li ga se žene zato što je poznat

Plavokosa kazališna i televizijska glumica te modna dizajnerica osvojila nas je u serijama "Najbolje godine", "Zlatni dvori", ali i u televizijskom showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Posljednjih dana simpatičnu i talentiranu Katarinu gledamo u ulozi proračunate Tamare Ramljak u još jednoj hit-seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi".

"Kod negativnih likova postoji šansa da te publika baš jako zamrzi, a postoje i ovi likovi koje koliko god da mrziš, opet ih nekako i voliš jer u njima prepoznaš dozu ljudskosti. Mislim da bi se to moglo dogoditi s likom Tamare jer ova cijela priča nije pisana crno-bijelo. Nema tu netko je pozitivan, netko negativan. Isto kao i u stvarnom životu. Svi imamo svoje mane i vrline i svi radimo dobre i loše stvari. Mene i ostale likove koji su negativni publika neće percipirati samo kao takve, već će razumjeti zašto tako radimo."

Ovaj put s Katarinom smo se družili uz blic-intervju u kojem smo saznali tko je najzabavniji kolega na setu, što prvo pomisli kada se vidi na malim ekranima, s kime se od novih kolega najviše sprijateljila, ali i uletavaju li joj muškarci na društvenim mrežama.

Glumica je u sretnoj vezi, a ističe da joj muškarci na društvenim mrežama slabo uletavaju. Ipak, kada se tu i tamo nađe kakav ulet, prvo što pomisli kad ga pročita jest "ajme, majko".

Otkrila nam je i kako baš nikad ne čita komentare o sebi u medijima i na društvenim mrežama, a kad se na setu nađe neki kolega koji joj ide na živce, trudi se svim silama skulirati se, iako iskreno priznaje kako njezino lice uvijek otkrije što misli.

Sva naša škakljiva i manje škakljiva pitanja te Katarinine odgovore pogledajte u videu u našoj galeriji. 

Suze su samo tekle: ''Tužan je kad vidi da su zvijezde žene koje pokazuju sise i guzu, a nemaju glas''